beratbaran
Femtopat
Daha fazla
tamam ederimNe demek pazartesi durumu haber edersiniz.
Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.
boşta 30-32 derece de çalışıyorDurduk yere olması şaşırttı beni. Sıcaklık değerleri nasıldı.
dün msı afterburner a güncelleme geldi onu yaptım. geforce güncellemerini falan da kontrol ettim bugün bilgisayarı açtım böyle oldu bende neye uğradığımı şaşırdımDurduk yere olması şaşırttı beni. Sıcaklık değerleri nasıldı.
Boşta 30-32 derece de çalışıyor.
Dün MSI Afterburner'a güncelleme geldi onu yaptım. GeForce güncellemerini falan da kontrol ettim bugün bilgisayarı açtım böyle oldu bende neye uğradığımı şaşırdım.
şimdi aklıma geldi açıkcasıBu durum MSI Afterburner'a güncellemesi yaptıktan sonra olduysa yazılımsalda olabilir bunu da keşke söyleseydiniz hocam.
dün akşam yaptım güncelleme yaptıktan sonra bilgisayarı kullandım aslında bir şey de olmadı şimdi olduşimdi aklıma geldi açıkcası
Güncellemeyi kaldırır mısınız?şimdi aklıma geldi açıkcası
dün akşam yaptım güncelleme yaptıktan sonra bilgisayarı kullandım aslında bir şey de olmadı şimdi oldu
direkt afterburnerı silip yenisini kurmuştum nasıl kaldırıcam güncellemeyiGüncellemeyi kaldırır mısınız?
Afterburner'ı denetim masasından kaldır. Sonra aygıt yöneticisinden ekran kartına çift tıklayıp üstten "sürücü" kısmına gir ve "sürücüye geri dön" de.direkt afterburnerı silip yenisini kurmuştum nasıl kaldırıcam güncellemeyi
Afterburner'ı Denetim Masası'ndan kaldır. Sonra aygıt yöneticisinden ekran kartına çift tıklayıp üstten "sürücü" kısmına gir ve "sürücüye geri dön" de.
Yeniden başlat, eğer sorun çözülmez ise garantiyi ara.
Dediklerimi yapın bir daha olursa garantiyi ararsınız. Zaten hala 7 ay daha garantisi varmış.Sorun zaten şu an yok, kendiliğinden düzeldi ama yine de pazartesi günü garantiyi arayacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.