beratbaran
Femtopat
Daha fazla
vatan bilgisayardan aldım tam 1.5 yıl olmuşEkran kartınızın ölmeye başlıyor. Gibi geldi.
Nereden aldınız söyleyin garantisi var mı söyleyeyim.
Umarım garantiye giriyordur alalı 1.5 yıl oldu ilk defa böyle bir şey oluyor. Ekran kartı fiyatları da malum.
Vatan Bilgisayar'dan aldım tam 1.5 yıl olmuş.
yarın öğlen vatana götürücem bilgisayarı ya yapıcak bir şey yok benim açımdanAynısını yaşadım. Şanslıysanız driverda sorun vardır, benim gibi şanssızsanız ekran kartınız bozulmuştur.
Umarım garantiye giriyordur alalı 1.5 yıl oldu ilk defa böyle bir şey oluyor. Ekran kartı fiyatları da malum
msı gaming z 1660tiEkran kartınız nedir?
Garantisi vardır ekran kartının markası nedir?
hiç açmadımBüyük ihtimal garantiye girecektir. Kartı açmadıysanız sizin hatanız ile olabilecek bir şey değil.
Yarın öğlen vatana götüreceğim bilgisayarı ya yapacak bir şey yok benim açımdan.
MSI Gaming Z 1660 Ti.
Hiç açmadım.
MSI ankara bayisi var mı nasıl iletişime geçebilirimVatan'ın yeterli ekipmanı olmayabilir yapmak için ki durum vahim ekran kartınızın markasını söylerseniz orayla iletişime geçip garanti göndermenizi öneriyorum.
MSI ile iletişime geçmeniz gerek vatana hiç gitmeyin bu durumu kendimde yaşadım yapamadılar.
MSI Gaming Z 1660 Ti.
Hiç açmadım.
MSI Ankara bayisi var mı nasıl iletişime geçebilirim.
eminim az önce faturaya baktım 1 yıl 5 ay olmuşGaranti var içiniz rahat olsun MSI arayın onlar sizi servise yönlendiricekler ama emin misiniz 1 buçuk yıl olduğuna 2 yılı geçtiyse garantisi kalmamıştır.
Ben araştırıp size bilgi vereceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.