beratbaran
Femtopat
Daha fazla
tamam çok teşekkür ederim pazartesi günü arıyacağım0 212 288 4230. bu numarayı pazartesi günü ararsınız saat sabah 9la 6 arası çalışıyorlarmış MSI resmi sitesinden baktım.
@beratbaran
Tamam çok teşekkür ederim pazartesi günü arayacağım.
Tamam çok teşekkür ederim pazartesi günü arayacağım.
vallaha içim hiç ferah olamıyo çünkü hem stok olmaması hemde kur öyle bir durumdaki aynı kartın ikinci eline bile 10k dan aşağı fiyat istemezler bu devirdeNe demek.
Onlardan başkası tamir edemez eğer onlarda yapamazsa size değişim yaparlar ya da iade ederler mağdur kalmazsınız bu konuda içiniz rahat ferah olsun.
Vallaha içim hiç ferah olamıyor çünkü hem stok olmaması hem de kur öyle bir durumdaki aynı kartın ikinci eline bile 10kdan aşağı fiyat istemezler bu devirde.
evet ankara da yaşıyorumSize çözüm bulacaklardır garantisi varsa dediğim gibi ekran kartınızın seri numarasına bakmanız gerek seri numarasından garantinizi sorgularlar. Ondan sonra derdinizi bize anlattığınız gibi onlara anlatın servise gider ki %80 Ankara'da yaşıyorsunuz galba servisleri ankaradadır.
Evet Ankara da yaşıyorum.
tamiri olursa bile çok idare etmez gibi bi hisse kapıldım. değişim olur umarım. para iadesini o zamanki fiyatına gibi yaparlarsa yapmasalar daha iyi olurSize çözüm bulacaklardır garantisi varsa dediğim gibi ekran kartınızın seri numarasına bakmanız gerek seri numarasından garantinizi sorgularlar. Ondan sonra derdinizi bize anlattığınız gibi onlara anlatın servise gider ki %80 Ankara'da yaşıyorsunuz galba servisleri ankaradadır.
Evet Ankara da yaşıyorum.
teşekkür ederim çok yardımcı oldunuzOnu bulamadım sadece telefon numaralarını bulabildim.
Servislerini bulamadım hayret telefon numaraları bu ama. Pazartesi arayın. Size yardımcı olurlar.
Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.