Bilgisayarda hesapların şifresi değişiyor

hocam 360 security ile tam tarama yaparsanız büyük ihtimalle sorununuz çözüme kavuşacaktır tüm dosyaları tek tek arıyor 4-5 saat civarı sürebilir sorun hala çözülmezse sanırım fabrika ayarlarına döndürmeniz gerekecek
hocam 360 security ile tam tarama yaparsanız büyük ihtimalle sorununuz çözüme kavuşacaktır tüm dosyaları tek tek arıyor 4-5 saat civarı sürebilir sorun hala çözülmezse sanırım fabrika ayarlarına döndürmeniz gerekecek

ve tarayıcınızı da fabrika ayarlarına geri döndürün

Bazı saldırı türlerinde, hesap sızmalarında işe yaramıyor bunları atlatan yerler kişiler var.
İşe yaramıyor değil işini bilen yine işini yapıyor :) Bilmeyen geçemiyor sadece bunlar sadece güvenlik önlemi. Ulaşılamaz değiller.
2FA atlatıp bir sürü youtube ve şirket hesapları çalanlar var.

Geri almak istediğin kurum ne ise onun desteği ile bir şekilde iletişim kurup durumu anlatmanız gerekiyor.
Format işlemi tamamlandı, Yandex'i geri aldım ancak geri alırlarsa destek ile iletişme geçeceğim galiba. Hala korkuyorum virüs kalmıştır diye, kalmamıştır umarım.

ve tarayıcınızı da fabrika ayarlarına geri döndürün
Direkt format attım hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı