Bilgisayarda hiçbir şey açılmıyor

slayzadeeee

Femtopat
Katılım
5 Şubat 2024
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu durumu yaklaşık bir ay önce crack RDR2 indirdiğimde yaşadım oyun açılmıyordu ben de Windows Security'den virüslü gözüken bir dosyanın açılmasına izin verdim PC'yi yeniden başlattığımda hiçbir uygulama ayarlar ve arama çubuğu dahi açılmamaya başladı sıfırladım bir iki gün düzeldi sonra yine kendi kendine öyle oldu sonra format atmak istedim ama 600TL istedikleri için kendim yaptım Windows 11 ISO yükledim flaşa Rufus'la yazdırdım ve takıp tüm diskleri temizledim sıfırdan kurulum yaptım.

Birkaç gündür bu şekilde kullanıyordum sorun yaşamadım ama dün Forza Horizon 5 yükledim Xbox Game Pass'den ve oyunu açtım biraz oynayıp kapattım ve bilgisayarı geri açtığımda yine hiçbir şey açılmamaya başladı yeniden başlattım düzelmedi artık ne deneyebilirim bilmiyorum tüm forumlara baktım hiçbir şey yardımcı olamadı PowerShell'de açılmıyor MSI Bravo 15 b5dd kullanıyorum. Ayrıyeten 8 GB'lık Kingston RAM taktım ama 1 yıl önce yapmıştım.

Ayrıyeten Windows müşteri hizmetlerini de aradım ama ürün anahtarımı bilmediğim için yardımcı olamayız deyip kapattılar.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_3869.png
    IMG_3869.png
    168,6 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı