Bilgisayarda iki oturum hesabında Steam'lerinin aynı olması

GustavAdolf

Decapat
Katılım
15 Ekim 2020
Mesajlar
38
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarı ortak kullanıyorum ve bu hesapların ikisi de yönetici. Ben kendi oturumumda Steam hesabıma girince arkadaşımda kendi oturumu açınca benim hesabım gözüküyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?
 
Aile paylaşımı açık olabilir ayarlardan kontrol edin ama öyle olsa her seferinde 4 haneli şifre girmesini ister eğer öyle değilse her yerdeki oturumu kapatın tekrar giriş yapın hiç olmadı çift doğrulama açın ben oturum açmak istediğimde telefondan doğrulamam gerekiyor ama bilgileri kaydet dersen istemez aklıma gelen bunlar umarım biri işine yarar
 
Çözümü bulabildiniz mi ? Ben tam olarak anlayamadım. Bunun için baya bir araştırdım ancak yönetici hesabımdaki açık tüm uygulamalar discord, valorant hesabı, steam vs hepsi misafir hesabında da açık şekilde geliyor. Ben istiyorum ki sıfır bir pc gibi olsun misafir hesabı. Bunun imkanı var mıdır?
 
Hayır halen arıyorum özellikle Discord Steam'de bu olay oluyor ama Spotify'da olmuyor mesela garip bir şekilde.

Merhaba bizim 1 bilgisayarımız ve ayrı 2 oturumumuz var.

Ancak arkadaş kendi oturumu ile girmesine rağmen benim Steam, Discord gibi uygulamalarıma ve klasörlerime direkt giriş yapabiliyor.
Bunu nasıl engellerim?

Daha önceden de sorulmuş ama cevap yok.
 
Hayır halen arıyorum özellikle Discord Steam'de bu olay oluyor ama Spotify'da olmuyor mesela garip bir şekilde.



Daha önceden de sorulmuş ama cevap yok.
ben yanlış anlamışım 2 pc varmış gibi düşündüm ayalardan misafir hesaplar izin verilen izinler vardır ayarlara bakın baktım yok diyorsanız o zaman her iki hesapta oturumları kapatın önce misafir hesabı kullanan hesap açsın sonra asıl hesepta deneyin büyük ihtimal açılan hesap çıkacaktır çünkü aynı pc adını kullanıyorsunuz bu yüzden sizi tek kişi gibi düşünüyorlar youtube baktınız mı orada çözüm arayın en kötü artık int kafe misali yaparsınız her seferinde hesap aç kapa :/
 

Yeni konular

Geri
Yukarı