Bilgisayarda internetim çok kötü çekiyor. Maalesef modeme uzak olduğum için kablo çekme imkanım yok, normal bilgisayara takılan aletlerden kullanıyorum TP-Link'in ama bayağı eski ve kabloya dokunduğum zaman internet gidiyor 4,5 dakika onunla uğraşıyorum. En iyi çözüm nedir?
Ethernet kablosundan mı bahsediyorsun? Eğer öyleyse evet doğrudan anakarta takacaksın.
Anakart-- PC yanı powerline-- elektrik hattı-- modem yanı powerline-- modem.
Router diyor bir videoda ama direkt anakarta bağlasam bir sorun olur mu? (son sorum merak etmeyin yardımlarınız için teşekkürler ) çözüm nasıl işaretleniyorsa bulup işaretlerim.
Bilgisayarda internetim çok kötü çekiyor. Maalesef modeme uzak olduğum için kablo çekme imkanım yok, normal bilgisayara takılan aletlerden kullanıyorum TP-Link'in ama bayağı eski ve kabloya dokunduğum zaman internet gidiyor 4,5 dakika onunla uğraşıyorum. En iyi çözüm nedir?
Şu anda dongle var ama o da hiçbir işe yaramıyor. TP-Link E200 şu an elimde bulunuyor ama hiçbir işe yaramıyor. Xiaomi olan elimde değil bir işe yarar mı diye soruyorum. Ve sizin attığınız linkteki ile TP-Link E200 aynı işe yarıyor ama benimki bir model altı diye biliyorum. Dongle mi önerirsiniz ya da başka bir şey mi? (dongle öyle direkt usb değil büyük kablolu olanlardan)