seroja Decapat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 79 2 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar telefonlarda internet hızlı olmasına rağmen bilgisayarımda çok yavaş sebebini bilen biri varsa yardım edebilir mi?
Arkadaşlar telefonlarda internet hızlı olmasına rağmen bilgisayarımda çok yavaş sebebini bilen biri varsa yardım edebilir mi?
helenistik Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 518 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Nisan 2022 #2 Ethernet kablosu üzerinden mi bağlanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS seroja Decapat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 79 2 Nisan 2022 #3 helenistik dedi: Ethernet kablosu üzerinden mi bağlanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır efendim bilgisayara taktığım (adını hatırlamadığım) bir aletle bağlanıyorum usb ye benziyodu Artı 0 Eksi
helenistik dedi: Ethernet kablosu üzerinden mi bağlanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır efendim bilgisayara taktığım (adını hatırlamadığım) bir aletle bağlanıyorum usb ye benziyodu
helenistik Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 518 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Nisan 2022 #4 seroja dedi: Hayır efendim bilgisayara taktığım (adını hatırlamadığım) bir aletle bağlanıyorum usb ye benziyodu Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız içerisinde WI-FI adaptörü olmadığı için USB WI-FI adaptörü kullanıyorsunuz ve bunun olması normal çünkü sırf internete girsin diye yapılmış adaptörler onlar Artı 0 Eksi
seroja dedi: Hayır efendim bilgisayara taktığım (adını hatırlamadığım) bir aletle bağlanıyorum usb ye benziyodu Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız içerisinde WI-FI adaptörü olmadığı için USB WI-FI adaptörü kullanıyorsunuz ve bunun olması normal çünkü sırf internete girsin diye yapılmış adaptörler onlar