Bilgisayarda internet gidiyor, kabloyu çıkar tak yapınca düzeliyor

Darvell

Hectopat
Yer
Crown Prince's Palace, Berlin, Deutschland
Daha fazla  
Meslek
Kaiser
Merhaba. Aylardır internet sorunum var. Ara sıra internet gidiyor ve ilk başlarda sorun gider yaparak düzeltiyordum, daha sonra kabloyu çıkar tak yaparak düzeltmeye başladım. Şimdi ise çıkart tak yapınca 1dk düzeliyor sonra tekrar gidiyor. Sorun gider yapınca modem ile kablo arası bağlantı kesildi, IP yapılandırması gibi seyler cıkıyor. Kabloda bir sorun olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kabloyla alakası yok gibi görünüyor. Aygıt yöneticisi - ağ bağdaştırıcıları - bağdaştırıcıya sağ tık - özellikler - ayrıntılar - donanım kimliklerini buraya yapıştırır mısın?
Bu konuyu açtıktan sonra sürücü güncellemesini deneyeyim dedim ve bir tane yaptı. Hangisini atacağımı bilmediğimden en baştakini attım.

Realtek PCIe GbE Family Controller

PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_86771043&REV_15
PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_86771043
PCI\VEN_10EC&DEV_8168&CC_020000
PCI\VEN_10EC&DEV_8168&CC_0200

Dosya Ekleri

• resim_2022-03-03_013647.png
    resim_2022-03-03_013647.png
    76,7 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba. Aylardır internet sorunum var. Ara sıra internet gidiyor ve ilk başlarda sorun gider yaparak düzeltiyordum, daha sonra kabloyu çıkar tak yaparak düzeltmeye başladım. Şimdi ise çıkart tak yapınca 1dk düzeliyor sonra tekrar gidiyor. Sorun gider yapınca modem ile kablo arası bağlantı kesildi, IP yapılandırması gibi seyler cıkıyor. Kabloda bir sorun olabilir mi?
İnternetiniz fiber mi adsl mi?

Sürücüyü kurduktan sonra sorun devam ederse bunu denersiniz:

Sürücüyü kurduktan sonra sorun devam ederse bunu denersiniz:

Kurdum, onardım. Eğer olmazsa onu da deneyeceğim. Çok teşekkür ederim. Bir şey olursa buradan yazarım tekrardan. İyi geceler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı