Bilgisayarda internet kesilmesi

Dostum TürkNet kullanıyorsan altyapı çalışmalarından dolayı modem ıpden kopma yaptıgı zamanlar tekrar baglanamadı için bu hatalara düşer. Bende öyle olmuştu sürekli kopmalar yaşıyordum Wi-Fi kapattım modem güncelledim. Ethernet güncelledim modeme yeniden kurulum yaptım ve düzeldi. Modem arayüzünden kopma yapmadan önce modem sürümün güncel mi diye bir kontrol etmeni tavsiye ederim.

Dostum TürkNet kullanıyorsan altyapı çalışmalarından dolayı modem ıpden kopma yaptıgı zamanlar tekrar baglanamadı için bu hatalara düşer. Bende öyle olmuştu sürekli kopmalar yaşıyordum Wi-Fi kapattım modem güncelledim. Ethernet güncelledim modeme yeniden kurulum yaptım ve düzeldi. Modem arayüzünden kopma yapmadan önce modem sürümün güncel mi diye bir kontrol etmeni tavsiye ederim.
ttnet maalesef
Aynı olay bende de var ama saat 20:00 ve 00:00 da oluyor. 2-3 dakikalık bağlantı gidiyor. Galiba servis sağlayıcı dns adresini değiştiriyor bu saatlerde.
Benim de genellikle bu saatlerde oluyor 2 3 haftadır aynı sorun var

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı