Bilgisayarda internet kesilmesi

Ben Türk Telekom kullanıyorum ve benim de günün belirli saatlerinde internetim 5 dk süreyle saniyede 5-10 kere gidip geliyor (Ethernet)
Kablo değiştirmeyi, sürücü güncellemeyi denedim fakat çözüm bulamadım.

Ben Türk Telekom kullanıyorum ve benim de günün belirli saatlerinde internetim 5 dk süreyle saniyede 5-10 kere gidip geliyor (Ethernet)
Kablo değiştirmeyi, sürücü güncellemeyi denedim fakat çözüm bulamadım.
Aynı sorunu bende yaşıyordum KabloNet ile fakat sorun ethernet sürücülerinde. Güncelleyince düzelmişti.
Anlık olarak gidip geliyor ama bu olay çok sık oluyor.

Bende TurkNet kullanıyorum akşamları değil gündüzde yaşıyorum bahsedilen sorunu. Yani gece gündüz ayırt etmiyor bende. ASUS sitesinden LAN driver indirdim ve modemi yeniden kurdum ama hala devam ediyor sorun. TurkNet'ten mail geldi 6 Kasım gece 02:00-06:00 arası bölgenizde altyapı çalışması olacak diye. Bakalım gelişme olursa yazarım tekrar.

Bende TürkNet kullanıyorum akşamları değil gündüzde yaşıyorum bahsedilen sorunu. Yani gece gündüz ayırt etmiyor bende. ASUS sitesinden lan driver indirdim ve modemi yeniden kurdum ama hala devam ediyor sorun. TürkNet'ten mail geldi 6 Kasım gece 02:00-06:00 arası bölgenizde altyapı çalışması olacak diye. Bakalım gelişme olursa yazarım tekrar.

Lan driverini güncelleyince çözüldü sorun bende.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı