Rehber Bilgisayarda kesinlikle olması gereken 10 program

Öncelikle iyi yorumların için teşekkürler. Hocam yaşınızı tahmin etmeye çalışıyorum 14 15'dir. Al babanı karşına; baba biliyorum benim iyiliğimi istiyorsun ama ben artık çocuk değilim, nereye kadar kısıtlayacaksınız diye konuş. Beni de çok kısıtlıyorlardı aldım karşıma konuştum. Sende korkma, şansını dene en azından.
LightShot yerine Windows'un kendine ait ekran alıntıcısı daha iyi olur, Win+Shift+s tuşuna basarak açılıyor soran arkadaş olursa diye.
Tabii hocam o da iş yapar. Ama burda aldığınız ekran görüntülerini özelleştirebiliyorsunuz. Bilmiyorum ne kadar lazımdır. İndirip indirmemek size kalmış.

Denemez olur muyum?

Opera taraftarı olduğum için demiyorum, cidden güzel olmuş. Makale iyi.

Hepsi bende varda şu LightShot linkine tıklamaya bir an korktum.

Opera taraftarı olduğum için demiyorum, cidden güzel olmuş.

Çok teşekkürler hocam, ilk makalemde bu kadar olumlu yorum alacağımı düşünmüyordum. Tabii onun yanına olumsuz yorumlar da var.

Saydığın hiçbir program lazım değil açıkçası. Windows'un ham hali bile daha kaliteli duruyor bunların yanında. Daha da önemlisi, bilgisayarda olmazsa olmaz diye bir kategori yok bence. İhtiyaca yönelik kullanır herkes. Sizin saydığınız her program kişisel deneyimlerinizden yola çıkılarak yazılmış. Öneri başlığı adı altında toplansa daha mantıklı olur.

Hepsi bende varda şu LightShot linkine tıklamaya bir an korktum.

Korkmanızı gerektirecek bir durum yok Bu arada o jumpscare linklerini prnt değil de pnrt diye yapıyorlar, haberiniz olsun dikkat edin.
LightShot bende de yok, gereksiz bence.
Windows ve Xbox Game Bar'ı tercih ederim.

Xbox Game Bar çoğu bilgisayarda FPS düşüşü yaptığı için kapalı oluyor. Tabii o da bir alternatif.

Çok teşekkürler hocam, ilk makalemde bu kadar olumlu yorum alacağımı düşünmüyordum. Tabii onun yanına olumsuz yorumlar da var.
E, burası Technopat, normal yani. Şimdi bir şey derdim ama ban yiyeceğimi bildiğim için susacağım.
Xbox Game Bar çoğu bilgisayarda FPS düşüşü yaptığı için kapalı oluyor. Tabii o da bir alternatif.
Doğrudur, ama pek umrumda değil hocam fps.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…