Bilgisayarda KMSpico kalıntıları olup olmadığını anlama

469895

Hectopat
Ben yanlışlıkla KMSpico kodu girmiştim CMD'ye, ondan sonra format attım. Her şey gitti, Windows'u etkinleştir yazısı geldi. 2 haftadır o yazı duruyor ve şu an KMSpico zararlısını kaldırma rehberini incelerken Windows'u etkinleştir yazısı gitti, ayarlarda etkinleştir yazıyor. Tam bu rehberi incelerken olması beni daha çok şüpheye düşürdü nedense. Bilgisayarımda KMSpico olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlışlıkla CMD'ye nasıl kod girdiniz?

Format attıysan bir şey kalacağını sanmam. Kafan rahat olsun.

Technopat'ta bir adam Windows'u etkinleştir yazısını götüren kodlar demiş yapıştırdım süreli bir lisans başladı bende KMSpico olmasından korkuyorum. Korktuktan sonra format attım.

Technopat'ta bir adam Windows'u etkinleştir yazısını götüren kodlar demiş yapıştırdım süreli bir lisans başladı bende KMSpico olmasından korkuyorum. Korktuktan sonra format attım.

Anladım. Korkulacak bir şey yok, format atmışsın zaten. İçin rahat olsun. Etkinleştirmek istersen OEM keyler var 50 lira ortalama. Ben anakarta gömdüm. Bir sorun yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı