Bilgisayarda kullanmak ve FIFA oynamak için oyun kolu önerisi

onrgo

Hectopat
Daha fazla  
Sadece FIFA oynamak için istiyorum. MSI GC20 V2 vardı fakat analog tarafı çok kısa mesafeden düşmesine rağmen tam çalışamaz hale geldi. Artık almışken ya Xbox ya DualSense alayım diyorum. Ben Xbox tarafındayım tuş ve analog konumlandırması açısından alıştığım için bariz özellik farkı varsa DualSense ya da başka önereceğiniz kolu da düşünebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
XBOX gamepadleri PC'ye uygun sekilde uretilmistir. Kolay bir sekilde baglanabilir ve seknronizasyonunu yapabilirsiniz. DualSense alirsaniz da bir sey kaybetmezsiniz ancak ben XBOX tercih ederdim keza gecen hafta bende bir XBOX konsolu aldim.

Şuanda elimde herhangi bir kol yok ve hemen almak istiyorum. Siz nereden aldınız ürünü? Bariz fiyat farkı olan bir platform var mıdır daha araştıramadım tam olarak yoksa fiyatları birbiriyle aynıysa yakınımda bulunan ve stoğu olan mediamarkt, d&r gibi mağazalardan yarın almayı düşünüyorum.

Şuanda elimde herhangi bir kol yok ve hemen almak istiyorum. Siz nereden aldınız ürünü? Bariz fiyat farkı olan bir platform var mıdır daha araştıramadım tam olarak yoksa fiyatları birbiriyle aynıysa yakınımda bulunan ve stoğu olan mediamarkt, d&r gibi mağazalardan yarın almayı düşünüyorum.
Ben yurt disinda oldugumdan oturu Turkiye icin bir fiyat veya satici onerisi veremeyecegim malesef.

Anladım hocam peki ultimate 2c hakkında bilginiz var mı? Genelde önerilerde onu görüyorum ve daha uygun fiyatlı.
Uygun bir fiyata bulunursa alinabilir. Gecen yillarda bir arkadasim almisti hala da kullaniyor sanirsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı