Bilgisayarda Mikrofon Çalışmıyor

Dediklerini yaptım, kulaklıktan helikopter sesi gelmeye başladı ve farenin sesi falan kulağıma geliyor. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben de dahil oluyorum benim bilgisayarımda mikrofon gözüküyordu ama dün gitti ve kulaklığı görmüyor sorun gider diyorum aygıtı bağlayın diyor çok önemli benim için.

Çözebildiniz mi hocam?

Hocam çözdüm bilgisayarımda aygıt yöneticisine girdim baktım mikrofon driver ı yoktu HD Realtek indirdim driver sonra yeniden başlattım çözüldü. Bilgisayarım eski olduğu için manuel olarak buldum eski sürümünü buldum ama yine de sorunsuz çalıştı.

hocam sürümü atar mısınız bende onu deniyim. Bende var ama çalışmıyor.

Hocam sürümü atar mısınız bende onu deneyeyim. Bende var ama çalışmıyor.

Hocam bilgisayarın markasına göre resmi sitesinde çeşitli driverlar var benimki Acer model olduğu için Acer'in kendi sitesinden indirdim.

Ama siz kendi bilgisayar markanızın resmi sitesinden manuel indirmelisiniz.

Merhaba.
SteelSeries Arctis 7 marka kullaklık kullanıyorum. Kulaklık bölümü sorunsuz çalışıyor ama daha önceden, çalışan mikrofon kısmı ne yaptıysam bir türlü çalıştıramadım dediğiniz ayarlara girdiğimde mikrofonu takılı görmüyor. Mikrofunu nasıl çalıştırabilirim?

Merhaba herkese.
SteelSeries Arctis 7 kulaklık sorununu bende bugün yaşamaya başladım internetteki çoğu öneriye baktım ancak sorun düzelmiyor aygıtlarda gözüküyor mikrofon bölümü ancak sadece hafif cızırtı sesi gidiyor karşıya hiçbir şekilde benim sesim gitmiyor önerisi olan yazarsa çok sevinirim.

Başka bir kulaklık taktığın zaman aynı sorunu yaşıyor musun?

Dostum bir çözümü yok, bende kendi kendine düzeldi.
Windows 10'da mikrofon problemleri bir türlü çözülemedi. Ben 3 defa format attım, DDU ile kaldırdım sürücüleri, ekran kartı dahil çözülmedi kendi kendine uyandım düzelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…