Bilgisayarda Mikrofon Çalışmıyor

Aynı problem bende var ve çözemedim ama beliki sende olur.
1) Gizlilik ayarlarını kontrol et.
2) Sesin üstünde sağ tik yap ve ses düzeyi karıştırıcıyı seç. Oradan sistem seslerine tıkla ve kayıt yerine gel. Oradan mikrofonun varsayılan aygıt olup olmadığına bak ve sağ tıklayıp özelliklerden sesine bak.

Eğer telefon kulaklığı ile masaüstünde kullanıyorsan olabilir, eğer ki olmazsa geri dönüş sağla yardımcı olacağım.

Hiçbiri olmazsa: Güncelleştirme ve güvenlik- sorun gider- mikrofon ve ses kısmına tıkla-contra beni duymuyor.

Dediklerini yaptım, kulaklıktan helikopter sesi gelmeye başladı ve farenin sesi falan kulağıma geliyor. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben de dahil oluyorum benim bilgisayarımda mikrofon gözüküyordu ama dün gitti ve kulaklığı görmüyor sorun gider diyorum aygıtı bağlayın diyor çok önemli benim için.

Hocam çözdüm bilgisayarımda aygıt yöneticisine girdim baktım mikrofon driver ı yoktu HD Realtek indirdim driver sonra yeniden başlattım çözüldü. Bilgisayarım eski olduğu için manuel olarak buldum eski sürümünü buldum ama yine de sorunsuz çalıştı.
hocam sürümü atar mısınız bende onu deniyim. Bende var ama çalışmıyor.

Hocam sürümü atar mısınız bende onu deneyeyim. Bende var ama çalışmıyor.

Hocam bilgisayarın markasına göre resmi sitesinde çeşitli driverlar var benimki Acer model olduğu için Acer'in kendi sitesinden indirdim.

Ama siz kendi bilgisayar markanızın resmi sitesinden manuel indirmelisiniz.

Aynı problem bende var ve çözemedim ama beliki sende olur.
1) Gizlilik ayarlarını kontrol et.
2) Sesin üstünde sağ tik yap ve ses düzeyi karıştırıcıyı seç. Oradan sistem seslerine tıkla ve kayıt yerine gel. Oradan mikrofonun varsayılan aygıt olup olmadığına bak ve sağ tıklayıp özelliklerden sesine bak.

Eğer telefon kulaklığı ile masaüstünde kullanıyorsan olabilir, eğer ki olmazsa geri dönüş sağla yardımcı olacağım.

Hiçbiri olmazsa: Güncelleştirme ve güvenlik- sorun gider- mikrofon ve ses kısmına tıkla-contra beni duymuyor.

Merhaba.
SteelSeries Arctis 7 marka kullaklık kullanıyorum. Kulaklık bölümü sorunsuz çalışıyor ama daha önceden, çalışan mikrofon kısmı ne yaptıysam bir türlü çalıştıramadım dediğiniz ayarlara girdiğimde mikrofonu takılı görmüyor. Mikrofunu nasıl çalıştırabilirim?

Merhaba herkese.
SteelSeries Arctis 7 kulaklık sorununu bende bugün yaşamaya başladım internetteki çoğu öneriye baktım ancak sorun düzelmiyor aygıtlarda gözüküyor mikrofon bölümü ancak sadece hafif cızırtı sesi gidiyor karşıya hiçbir şekilde benim sesim gitmiyor önerisi olan yazarsa çok sevinirim.

Merhaba herkese.
SteelSeries Arctis 7 kulaklık sorununu bende bugün yaşamaya başladım internetteki çoğu öneriye baktım ancak sorun düzelmiyor aygıtlarda gözüküyor mikrofon bölümü ancak sadece hafif cızırtı sesi gidiyor karşıya hiçbir şekilde benim sesim gitmiyor önerisi olan yazarsa çok sevinirim.

Başka bir kulaklık taktığın zaman aynı sorunu yaşıyor musun?

Merhaba herkese.
Dostum bir çözümü yok, bende kendi kendine düzeldi.
Windows 10'da mikrofon problemleri bir türlü çözülemedi. Ben 3 defa format attım, DDU ile kaldırdım sürücüleri, ekran kartı dahil çözülmedi kendi kendine uyandım düzelmiş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı