Bilgisayarda Mikrofon Çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba benim de aynı sorunum var şu an. Yukarıda yazılan bütün talimatları yaptım fakat hiçbiri işe yaramadı. Kulaklığı masaüstünde kullanıyorum hem kulaklık hem de mikrofon girişi var. Mikrofona baktığımda takılı varsayılan ama ses yok. Sorun gidericide de sesim gitmedi. Nasıl çözüm bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
aynı sorun bende de var yardımcı olursanız sevinirim

arada bir bozulunca 4-5 sene oldu unutuluyor bir hafta uğraşdım mikrofon yok,aslında mikrofon yeni anakartlarda çalışıyor,realtek high defination,kamerada çalışıyordu yine çalışmadı,bir hafta sonra aklıma geldi ses efekti varsayılan window yerine varsayılan windows değişkende duruyormuş,acıp kapıyon düzeliyor,birde bu dediğime bakmanızı öneriyorum.22.05.2021 windows7

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba benim de aynı sorunum var şu an. Yukarıda yazılan bütün talimatları yaptım fakat hiçbiri işe yaramadı. Kulaklığı masaüstünde kullanıyorum hem kulaklık hem de mikrofon girişi var. Mikrofona baktığımda takılı varsayılan ama ses yok. Sorun gidericide de sesim gitmedi. Nasıl çözüm bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Sorununu çözdün mü? Aynı sorun bende de var.

Aynı sorun bende de var denedim olmadı nasıl yapabilirim?

Aynı problem bende var ve çözemedim ama beliki sende olur.
1) gizlilik ayarlarını kontrol et.
2) sesin üstünde sağ tik yap ve ses düzeyi karıştırıcıyı seç. Oradan sistem seslerine tıkla ve kayıt yerine gel. Oradan mikrofonun varsayılan aygıt olup olmadığına bak ve sağ tıklayıp özelliklerden sesine bak.

Eğer telefon kulaklığı ile masaüstünde kullanıyorsan olabilir, eğer ki olmazsa geri dönüş sağla yardımcı olacağım.

Hiçbiri olmazsa: Güncelleştirme ve güvenlik- sorun gider- mikrofon ve ses kısmına tıkla-Contra beni duymuyor.

Aynı problem bende var ve çözemedim ama beliki sende olur.
1) Gizlilik ayarlarını kontrol et.
2) Sesin üstünde sağ tik yap ve ses düzeyi karıştırıcıyı seç. Oradan sistem seslerine tıkla ve kayıt yerine gel. Oradan mikrofonun varsayılan aygıt olup olmadığına bak ve sağ tıklayıp özelliklerden sesine bak.

Eğer telefon kulaklığı ile masaüstünde kullanıyorsan olabilir, eğer ki olmazsa geri dönüş sağla yardımcı olacağım.

Hiçbiri olmazsa: Güncelleştirme ve güvenlik- Sorun gider- mikrofon ve ses kısmına tıkla-Contra beni duymuyor.

Masaüstü kullanıyorum ama mikrofonum çalışmıyor. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı