Bilgisayarda ne var?

Arda_0038

Decapat
Saat 12 civarı Xeina'da RDR1 indirmeyi denemiştim. Açtıktan sonra olanlar oldu, PC yeniden başlatınca baktım CPU havalarda (50-60) sonra geri 10'lara düşüyor. Görev Yöneticisi'ni kapayınca geri artıyor açınca geri azalıyor. Kaspersky'da tam tarama yaptım sorun bulmadı. Sistem geri yükleme yaptım hata verdi (0C8007945b) ve sistemi sabahki haline döndüremedim. Format atamam içinde çok büyük dosyalar var. Ne yapmalıyım?

Görev Yöneticisi'nde CPU'nun %50-60'lardan anlık %10'a düşmesi normal. En başta Görev Yöneticisi ile zararlı tespiti yapılmaz. Kaspersky ile tam tarama yaptıysanız sorun yok. He içiniz eğer rahat değilse alttaki rehberi uygulayabilirsiniz ama ben sorun olduğunu sanmıyorum.

- Bos bir usb bul.
- Icine Ventoy yukle.
- Ventoy isimli bir disk olusacak.
- Icine Data ve ISO klasorleri ac.
- Data kismina dosyalarini at.
- ISO kismina ise Win 10 iso dosyasini at.
- Sonra sistemi USB'den boot et.
- Gelen ekranda Windows 10 iso dosyasina gel ve 2 defa entera bas.
- Sonrasinda format at.
- Umarim isine yarar.

Görev Yöneticisi'nde CPU'nun %50-60'lardan anlık %10'a düşmesi normal. En başta Görev Yöneticisi ile zararlı tespiti yapılmaz. Kaspersky ile tam tarama yaptıysanız sorun yok. He içiniz eğer rahat değilse alttaki rehberi uygulayabilirsiniz ama ben sorun olduğunu sanmıyorum.

Bence de bir sorun yok gibi her şey stabil. Ama içimde yine bir rahatsızlık var. Malwarebyte'da bir şey bulamadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı