PC'de çok sıkılıyorum. Bilgisayarım iyi olmadığından güzel oyunları da oynayamıyorum. Öneride bulunabilir misiniz?
Minecraft indirip serverlerde arkadaşlar edinip Survival vs. oynayabilirsiniz.
PC'de çok sıkılıyorum. Bilgisayarım iyi olmadığından güzel oyunları da oynayamıyorum. Öneride bulunabilir misiniz?
Paintten ev falan çiz küçükken kötü bilgisayarım vardı bir tane onda ya flash oyunlar oynardım ya painte girer karalardımPC'de çok sıkılıyorum. Bilgisayarım iyi olmadığından güzel oyunları da oynayamıyorum. Öneride bulunabilir misiniz?
İnternetden oyun oynayabilirsin evet.Sana önerim şu oyun ben baya oynamıştım eskiden gayet güzel chat var oyunda online oyun Downtown 1930s MafiaPC'de çok sıkılıyorum. Bilgisayarım iyi olmadığından güzel oyunları da oynayamıyorum. Öneride bulunabilir misiniz?
Güzel oyun dediğin CoD MW'dir, GTA SA'dır, Warband'dır, Diablodur. Bilgisayarınız bunları da mı açmıyor?
1 kahve içemiyorsunuz o paraya artık ama yine de siz bilirsiniz.Steam'da çok para ya onu alacağıma 10 daha ekler Forza Horizon alırım
1 kahve içemiyorsunuz o paraya artık ama yine de siz bilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.