Bilgisayarda neler yapılabilir?

Matapios

Centipat
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda oyun oynamak, dizi ya da film izlemek gibi şeylerden sıkıldım. Bilgisayarım gayet iyi, yani aslında yapamayacağım bir şey yok ama ne yapacağımı da bilmiyorum. Sizce neler yapabilirim?

Not: Yazılım, Blender, Photoshop veya video edit gibi şeyler dışında bir şey arıyorum. Çünkü bunların hepsini denedim ve bana pek uygun olmadığını fark ettim. Arada sırada edit yapıyorum ama onun dışında yapacak başka bir şey istiyorum.

İşe göre hocam size durduk yere şu slaytı hazırla şu fotoğrafı shopla diyemem hem yapsanda en fazla 1 saat sürer o yüzden oyun oynayın.

Kurtlar Vadisi'ne başla sıkılınca zaten başa dönüyorsun o zaman oyun falan oynarsın.

Hocam artık dizi filan izlemek istemiyorum ya sıkıldım biraz.

İşe göre hocam size durduk yere şu slaytı hazırla şu fotoğrafı shopla diyemem hem yapsanda en fazla 1 saat sürer o yüzden oyun oynayın.

Öyle de çoğu oyunları oynadım ve sıkıldım oyun oynamaktan da başka bir şey yapmak istiyorum değişikşik olsun.

Hocam artık dizi filan izlemek istemiyorum ya sıkıldım biraz.

Öyle de çoğu oyunları oynadım ve sıkıldım oyun oynamaktan da başka bir şey yapmak istiyorum değişikşik olsun.

Hocam bende aynı sorunu çekiyordum hatta bunun hakkında konu bile açtım fakat sanırsam PC dışı aktivitelere biraz daha fazla yönelmek gerekiyor ikisini harmanlayarak zaman geçiyor anca yoksa PC'de vakit geçmiyor bir yerden sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı