Bilgisayarda olmazsa olmaz programlar

Bana göre oyun hızlandırma programlarının hiçbiri işe yaramıyor.

Bana göre, oyun hızlandırma programlarının hiçbiri işe yaramıyor.

Ben, Razer Cortex denedim. Kısacası zararı olmadı. Az da olsa bir FPS sağladı. İşe yaramıyor değil.

WinRAR yerine ücretsiz 7zip kullanıyorum. Spotify, Razer, Google Chrome bunlara ihtiyaç duymadım. Hepsinin muadillerini kullanıyorum.

CCleaner gereksiz. Yine Discord, Afterburner, ve Zoom'un da muadillerini kullanıyorum.

Yani "bilgisayarda olmazsa olmaz" olan uygulamalardan sadece 4,6 ve 10 numara bende yüklü.

Razer Cortex, CClear, Revo Uninstaller, Rufus, Gözcü ve AIDA64 bence gerekli değil aksine gereksiz.

( Google Chrome yerine tarayacı yazabilirdin, çünkü Google Chrome'u kullananlar kadar kullanmayanlar da var )

Everything App kesinlikle yüklenmeli bence.
Razer Cortex, CClear, Revo Uninstaller, Rufus, Gözcü ve AIDA64 bence gerekli değil aksine gereksiz.

(Google Chrome yerine tarayacı yazabilirdin, çünkü Google Chrome'u kullananlar kadar kullanmayanlar da var.)
AIDA64 neden gereksiz?

Cortex silinebilir, Lightshot eklenebilir, CCLeaner silinebilir, WinRAR silinip 7zip eklenebilir, Chrome yerine Brave veya Firefox eklenebilir, Discord ve Spotify'ın bir "olmazsa olmaz"lığı yok, Afterburner'ın da "olmazsa olmaz" lığı yok, VLC eklenebilir, Irfanview eklenebilir, Windows Terminal eklenebilir, PowerShell 7 eklenebilir, PowerToys eklenebilir, Classic Shell eklenebilir, MkvToolNix eklenebilir, Visual Studio Code eklenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…