Bilgisayarda oyun oynarken görüntü gidiyor

Ynsbs53

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımda PUBG mordor of wa gibi oyunlar oynarken ekran bir den siyahlaşıyor saçma bir ses geliyor ve donuyor fakat bilgisayar çalışır halde oluyor. Bir de anakartta turuncu ışığın yanıp söndüğünü görüyorum ve klavye mouse ışıkları gidiyor.

Öncelikle sorunun ısıdan kaynaklı olduğunu düşündüm fakat 75-80 derecelerden bundan 1 ay öncesine kadar PUBG'de gaayet akıcı oyun oynuyordum hiç sıkıntı çekmedim. BIOS güncellemesi yaptım bu sorunu almaya başladım alakalı mı değil mi bilmiyorum. Bu konudan çok muzdaribim yardımcı olacak varsa bir zahmet.

Şunu da ekliyeyim oyun oynarken ekran kartının maks sıcaklığı 73 derece oluyor low ayarlarda oynamak zorunda kaliyorum, tabii oynayabildiğim kadar.

Not: İşlemci 45-50 derece maksimum.

Anakart: ASUS B350F
E.kartı: R9 390 Nitro Sapphire
İşlemci 1300X
PSU: Xigmatek 600W 80+
120 mm Rampage sıvı soğutma
G.Skill 3000 MHz RAM8 GB
240 GB SSD
Harici olarak 7 adet kasa fanı

3FF518F8-D255-4B24-A82E-C623033C4169.jpeg

yardımcı olabilecek biri yok mu ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bilgisayarımda PUBG mordor of wa gibi oyunlar oynarken ekran bir den siyahlaşıyor saçma bir ses geliyor ve donuyor fakat bilgisayar çalışır halde oluyor. Bir de anakartta turuncu ışığın yanıp söndüğünü görüyorum ve klavye mouse ışıkları gidiyor.

Öncelikle sorunun ısıdan kaynaklı olduğunu düşündüm fakat 75-80 derecelerden bundan 1 ay öncesine kadar PUBG'de gaayet akıcı oyun oynuyordum hiç sıkıntı çekmedim. BIOS güncellemesi yaptım bu sorunu almaya başladım alakalı mı değil mi bilmiyorum. Bu konudan çok muzdaribim yardımcı olacak varsa bir zahmet.

Şunu da ekliyeyim oyun oynarken ekran kartının maks sıcaklığı 73 derece oluyor low ayarlarda oynamak zorunda kaliyorum, tabii oynayabildiğim kadar.

Not: İşlemci 45-50 derece maksimum.

Anakart: ASUS B350F
E.kartı: R9 390 Nitro Sapphire
İşlemci 1300X
PSU: Xigmatek 600W 80+
120 mm Rampage sıvı soğutma
G.Skill 3000 MHz RAM8 GB
240 GB SSD
Harici olarak 7 adet kasa fanı

Eki Görüntüle 394779
yardımcı olabilecek biri yok mu ?
hocam çözebildinizmi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı