Bilgisayarda Ping Sorunu

Yukarıda arkadaşların dediğini uyguladım da ethernet kablosuyla ping değeri oynamadı ama wi fi modunda oynuyor. Sorun nette değilmiş galiba
Sorun wifi sürücünüzde, wifi kartınızda veya modem kanal ayarında. Kabloyla oynadığınızda wifi ile işiniz olmadığı için pinginizin ani şekilde yükselmemesi normal.

Sorun wifi sürücünüzde, wifi kartınızda veya modem kanal ayarında. Kabloyla oynadığınızda wifi ile işiniz olmadığı için pinginizin ani şekilde yükselmemesi normal.
Wi-fi kartı yerine ethernet kablosu almamı önerdiler. Sürücüleri silip tekrar yükledim düzelme olmadı.

Sinyal zayıftır, wifi ile başkaları bağlandığı zaman düşer yapacak bir şey yok ya kimse bağlanmayacak yada ethernet kablosu ile kullanıcaksınız şahsen ben eskiden laptop da onu yapıyordum hala da öyle gerçi pahalı bir kablo değil metresi 2₺ felan çok daha sağlıklı olur.
hocam aynı sorun bende de var kablolu da wifide fark etmiyo ama indirme yaparken hızlı sayılır

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı