X550JK Wirelles kartı ping sorunu

berklim

Hectopat
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarı ethernet kablosu ile bağlayarak kullanırken DotA 2 gibi bir oyunda hiç ping olmazken wirelles ile kullandığımda 5-10 saniyelik takılmalar yaşıyorum ping birden 600-700'e kadar fırlıyor ve internetim 25mbps ethernet ile 9-10 ping gibi bir değer oluyor. Wirelles kartını kendim mi değiştirmeliyim, yoksa servise mi vermeliyim garanti kapsamında değiştirmek için.Eğer kendim değiştirirsem garanti dışına çıkar mı? Açıkçası servise yollamak istemiyorum 1 ay gibi bir süre bekleyeceğim sizce ne yapmalıyım?Wirelles kartı değiştirmek yerine usb wirelles adaptörlerinden almak mantıklı mıdır oyunda ping yaşar mıyım aynı zamanda hackintosh için mac os uyumlu bir wirelles adaptörü istiyorum umarım konuyu doğru yere açmışımdır .Şimdiden teşekkürler :) Recep abi iyi ki kurmuşsun Technopatı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Adaptör alma orjinal Wirelles'dan çok kötü, yok ben iyisini alırım diyorsan hiç o işlere girme bir sürü para verme, illa wi-fi kullanacam diyorsan mecbur servise yollaman gerekir aksi taktirde garantiden çıkar. Ama bunların hepsini geç, oyun oynuyorsan ve pc sabit sayılırsa kablo her zaman daha iyidir. Bu arada 30-40 TL olan wi-fi adaptörlerinden vardı bende laptobun anten kablosu kopmuştu onunla idare ediyordum, çok sıkıntılı sağa sola takılıyor elin deydiğinde bağlantı kopuyor bende online oyun oynuyordum sürekli kopmalar en sonunda sinirlendim laptobu dağıttım ekranına varana kadar wi-fi kablosuna küçük bir operasyon, iş bitti. Tabi garanti yoktu o yüzden ben söktüm. Sana tavsiyem hiç bulaşma ver servise yapsınlar.

Çok teşekkürler ethernet üzerinden kullanınca kaymak wirellesden kullanınca tost makinesiyle falan oynuyormuş gibi hissediyorum :D
------
Modemin yeri çok saçma yerde ve değiştiremiyorum o yüzden de ethernet ile sürekli kullanamıyorum köprüleme yöntemiyle başka modeme internet verisi aktarıp o modemden ethernetle kullansam internetde upload download hızında düşme ve pingde yükselme olur mu?Olmayacaksa en mantıklısı bu gibi görünüyor teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı