Bilgisayarda Uygulamalar Açılmıyor

Necati55

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Windows 7 Ultimate yüklü bir laptopum var, bilgisayarımı 4-5 gün önce formatladım ve sadece Google Chrome ve League of Legends yükledim ve bu 4-5 gün boyunca sorunsuz kullandım fakat bilgisayarımda hiçbir şey yapmama rağmen hiç görmediğim bir hatayla karşılaştım. Hangi programı açmaya kalkarsan "26EE0668-A00A-44D7-9371-BEB064C98683" bu hatayı veriyor. Veya farklı kullanıcı olarak çalıştır diyor. Denetim masası, regedit, CMD'ye girerken de aynı hatayı veriyor. Programa sağ tıkladığımda programı aç yazmıyor. Sistem geri yükleme yaptım düzelmedi. Yardımcı olur musunuz?

Hatadan görseller:

IMG_20200717_104136.jpg

IMG_20200717_123622-min.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım kayıt girdilerinde bozukluk var.
  • Komut istemini yönetici olarak başlat ve sfc/scannow kodunu gir. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlat. Belki bir yardımı dokunur.
  • Ayrıca sistemi bir güvenlik programıyla taramayı da unutma.
  • Temiz bir format atmak en iyi çözüm olacaktır.

Son düzenleme:
Format atacağım fakat format CD'im veya USB'im yok. Android telefon üzerinden format atmak mümkün mü?
Böyle bir şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum.
Arkadaşınızdan ya da çevrenizden boş ve en az 8GB flash disk işinizi görecektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı