Hocam yok o işlem tamam fakat yine hızlı bitiyor. Format atmak istemiyorum. Klavye ışığı psu’dan, donma kasma driverdan kaynaklanıyor olabilir mi?Yes yazımî düzelt ile ayrılmış.Sondaki yes i boşluksuz yazın.
Hocam yok o işlem tamam fakat yine hızlı bitiyor. Format atmak istemiyorum. Klavye ışığı psu’dan, donma kasma driverdan kaynaklanıyor olabilir mi?Yes yazımî düzelt ile ayrılmış.Sondaki yes i boşluksuz yazın.
Hocam yok o işlem tamam fakat yine hızlı bitiyor. Format atmak istemiyorum. Klavye ışığı PSU'dan, donma kasma driverdan kaynaklanıyor olabilir mi?
Hocam PSU'dan kaynaklı olabilir. PSU dediğiniz gibi kötü ve güçsüz ise sistemi tam olarak besleyemiyor olabilir. Sistem sıfırlandığı günden beri hiç sağlıklı çalışmıyor mu? O günlerden birine sistem geri yükleme yapmayı deneseniz?
Everest marka 500W. Hayır hocam gereksiz Crdownload'lar, kapatırken isimsiz bir uygulamalar falan oluyordu ama bu sorunlarla ilk defa karşılaşıyorum.
Hocam sorunun ne olduğunu bilmeden yorum yapmak istemiyorum. Ben size PSU alın desem sorun çözülmezse sizi zarara sokucak maddi açıdan. En fazla formatlayın çözülmezse tekrar yazın tartışalım diyebilirim şu an. Aklıma çözüm yolu gelirse tekrar yazarım buraya. Şimdilik en doğrusu bu olacak gibi.
USB yok gidip indirebileceğim başka bilgisayar hiç yok. Format dışı başka öneriniz var mı?
Maalesef şu an bir şey diyemeyeceğim. Dediğim gibi aklıma gelirse bir şeyler tekrar yazarım.
Hocam bozuk dosya testi pozitif. Update edilecek dosya yok.İçinde şüphe varsa Anti Malwareler ile taratabilirsin. Tek nedeni zararlı yazılım olacak hali yok birden fazla neden seçenekleri var(Bozuk dosyalar, update eksikliği vb).
Konuda problemini belirtip cevap bekle işine yarayabilir.Rehber: HijackThis Log Paylaşımı ve Çözümleri
Sisteminizde yaşadığınız performans düşüşü, kilitlenme, zararlı etkisi, uygulama hatalarından kaynaklanan sorunsalları analiz etmek ve performans iyileştirmesi, zararlı etkisini inaktif etmek için bize HijackThis yazılımı ile yaptığınız tarama Logunu burada paylaşmanız gerekmektedir...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.