Bilgisayarda WhatsApp Kullanma

Android telefona sahip olamayan kişiler için, orta derece de bir alternatif olmuş.

Vakti zamanında epeyce aramıştım bu tür bir program, bulamamıştım.
Faydalı olacağı kesin, teşekkürler.

ARC Welder ile whaysapp stabil bir şekilde çalışmıyor bende biraz daha araştırdım bluestacks app diye bir program buldumm torrentten indirip kurdum ve şimdi onunla whatsapp olsun android oyunlar olsun hepsini oynaya biliyorum çok memnunum tavsiye ederim. Bildirim ler falan geliyor içerisinde google play uygulaması mevcut istediğimtüm android uygulamaları sorunsuz bir şekilde bilgisayarda aça biliyorum.
R1zVswx.jpg

ARg1EbS.jpg

ARC Welder ile whaysapp stabil bir şekilde çalışmıyor bende biraz daha araştırdım bluestacks app diye bir program buldumm torrentten indirip kurdum ve şimdi onunla whatsapp olsun android oyunlar olsun hepsini oynaya biliyorum çok memnunum tavsiye ederim. Bildirim ler falan geliyor içerisinde google play uygulaması mevcut istediğimtüm android uygulamaları sorunsuz bir şekilde bilgisayarda aça biliyorum.
R1zVswx.jpg

Evet o programdan haberim var, araştırma amaçlı indirip denemiştim.

Yabancı bir beğ, tanıtımı yapıyordu. Fakat ne kadar güvenilir olduğu konusunda kararsızım, çünkü program aynı telefon mantığıyla ilerliyor. Gmail ID & PW ile giriş yapıyorsun.

Bu yüzden güvenlik konusunda ne kadar sağlıklı kararsızım.

Evet o programdan haberim var, araştırma amaçlı indirip denemiştim.

Yabancı bir beğ, tanıtımı yapıyordu. Fakat ne kadar güvenilir olduğu konusunda kararsızım, çünkü program aynı telefon mantığıyla ilerliyor. Gmail ID & PW ile giriş yapıyorsun.

Bu yüzden güvenlik konusunda ne kadar sağlıklı kararsızım.

Güvenmiyorsun illa sana demiyor ki herçek gmail hesabın ile giriş yap sırf bu program için bir tane daha bir gmail hesabı açarsın onunla giriş yaparsın. Ha güven konusuna gelecek olursak teknoloji bana çok güven vermiyor zaten hiç bir şey konuda ama şu bir gerçek artık teknolojiye muhtaçız.

Tam olarak hangi amaçla kullandığına bağlı alternatif mail adresi kullanman,

Tabi, güven tam değil ama yine de mümkün olduğunca korumak gerekli bilgileri.

Ben oyun için kullanıyorum ve çok kullanışlı buluyorum bu yazılımıdenemeni tavsiye ederim ve işerisine tapatalk uygulamasını yükledim hemen anında bildirim ala biliyorum forumlarda takip ettiğim konulara yorum atılınca

Programın kendisi 200 mb civarında chrome dan indirmeye başlıyorum bağlıntı kopunca yarıda kalıyor inmiyor bende torrentten indirdim zaten üçretsiz bir yazılım galiba torrentte ilaç falan yoktu dosyada key falanda istemiyor zaten programdan çok memnunum okey 101 falan oynuyorum harika valla. Bildirim falan geliyor güzel yani.

Whatsapp web te birine nasıl bilgisayardaki mp3 dosyasını nasıl gönderiyoruz olmuyor öyle bir seçenrk yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı