Ben bu durumu yaşadım. Windows işletim sisteminde yaşadım ve aygıt yöneticisi ağ bağdaştırıcılarındaki sürücüleri güncelleyip bilinmeyen aygıtlardan ağ ile alakalı olanı bulup ağ bağdaştırıcılarına eklemiştim.Gitti yok iki saattir denemediğim çözüm kalmadı. Son durak burası oldu. Daha önce yaşayan var mı?
Cihazınız Windows ise başlata "Aygıt Yöneticisi" yazıp açılan ekranın görüntüsünü paylaşabilir misiniz? Ayrıca bilgisayarınız dizüstü mü? Dizüstü ise tam marka-modeli nedir?
Cihazınız Windows ise başlata "Aygıt Yöneticisi" yazıp açılan ekranın görüntüsünü paylaşabilir misiniz? Ayrıca bilgisayarınız dizüstü mü? Dizüstü ise tam marka-modeli nedir?
Bilinmeyen aygıtları nasıl bulucam pekiBen bu durumu yaşadım. Windows işletim sisteminde yaşadım ve aygıt yöneticisi ağ bağdaştırıcılarındaki sürücüleri güncelleyip bilinmeyen aygıtlardan ağ ile alakalı olanı bulup ağ bağdaştırıcılarına eklemiştim.
Eylem tuşuna basıp donanım değişikliklerini tara diyebilir misiniz?Bilinmeyen aygıtları nasıl bulucam peki
Windows 11Eylem tuşuna basıp donanım değişikliklerini tara diyebilir misiniz?
Bu arada cihazının Windows 10 mu 11 mi?
Hayır aynı ağ ayarlarını sıfırlamıştım gelmişti wifi ikonu ama tekrar gittiDonanım değişikliklerini tara diyince bir değişiklik oldu mu?
Wifi ayarlarını sıfırla geri gelir.Gitti yok iki saattir denemediğim çözüm kalmadı. Son durak burası oldu. Daha önce yaşayan var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.