Bilgisayarda yaptığın en çılgın şey

Daha dün başıma gelen bir olay.

Monitörün görüntüsü gitti, 2 saat uğraştım yapamadım. Sonunda elektrik kablosunun bozulduğunu düşündüm ve gittim yeni kablo aldım 10 TL'ye. Sonra eve gelince farkettim kablo fişten çıkmış.

Sonra oturdum 10 TL ödediğim kabloya bakarak 3 bardak su içtim.

Daha dün başıma gelen bir olay.

Monitörün görüntüsü gitti, 2 saat uğraştım yapamadım. Sonunda elektrik kablosunun bozulduğunu düşündüm ve gittim yeni kablo aldım 10 TL'ye. Sonra eve gelince farkettim kablo fişten çıkmış.

Sonra oturdum 10 TL ödediğim kabloya bakarak 3 bardak su içtim.
Git bir arkadaşının monitorunun fişini çıkar ve kabloyu ona 10 tl ye kakala :D

Bilgisayarın üstüne bira dökülmüştü, bilgisayarcıya götürüp verdim bana yaklaşık 300-350 gibi bir fiyat çıkardı. Benim de o zamanlar nakite sıkışık olduğum için alalamıştım bilgisayarı. Daha sonra da onu almak yerine yeni bilgisayar vs aldım. Aklıma bu geliyor yalnızca.

Git bir arkadaşının monitorunun fişini çıkar ve kabloyu ona 10 tl ye kakala :D
Bağlı olan kablo eridi al bunu tak .d.d

Bilgisayarın üstüne bira dökülmüştü, bilgisayarcıya götürüp verdim bana yaklaşık 300-350 gibi bir fiyat çıkardı. Benim de o zamanlar nakite sıkışık olduğum için alalamıştım bilgisayarı. Daha sonra da onu almak yerine yeni bilgisayar vs aldım. Aklıma bu geliyor yalnızca.
Peki 300-350 TL değecek bir bilgisayar mıydı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarıma ilk defa W7'den W8.1 Pro Prewiew'e yükseltme yaptıktan sonra W7 için olan sürücüleri kurmaya çalışmıştım ve ekran kartı sürücüsünden sonra masaüstü titremeye başlayıp bilgisayar kapanmıştı. Ve format atmak zorunda kalmıştım.
Bir de abimin hurda tabletinin ekranına sinirlenip fareyi atmıştım ve dokunmatiği çalışmaz hale gelmişti. Halen ekranı kırık vaziyette bekliyor.:D

Canım bilgisayarı bozmak istedi. Bıos güncellerken laptop'u fişini ve bataryasını çektim. Laptop servise gidip anakart değişip geldi. :D
Not: Bu eziyeti verdiğim laptop eski ''Acer'' laptop. :D

Crea marka bilgisayarımın hardiski bozulmuştu, ben de sinirlenip 2 kattan arsaya fırlattım.

Bir arkadaşım kendi yaşadığı bir olayı anlattı bende yazayım dedim onun iznini de aldım.

Ekran kartı yanan arkadaşım fırınlama yaparak en azından görüntü almaya çalışmış her neyse fırına atıyor kartı sonrasında monte ediyor anakart üzerine güç düğmesine basıyor kasa alev alıyor PSU, anakart, RAM falan hepsi kül oluyor. Yazayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben eski kasami tekmelerken yan kapagini bukup parmagimi kanatmistim, ayni zamandada hardisk ile ekran kartinin icine etmistim. Birde eski PSU'mda voltaj degistirme vardi, 160'a cekince PSU yanmisti korkudan ustune oda spreyi sıkmistim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı