Bilgisayarda yaptığın en çılgın şey

7 Senelik 9500 GT ekran kartımı bir oyun donması yüzünden bilinçsizce OC yapıp bozmuştum.

Tüplü monitör olduğundan sağlam hala. Kullanıyorum. Led monitöre atmak yürek ister ama. Dokunsan camı kırılır. Acayip sinirlenmiştim ama. Maus u filan fırlattım. Hiç unutmam, maç real madrid-cfr cluj maçı idi. Şampiyonlar ligi finali. 2 sene ardından adam akllı bir kadro kurmuştum. 88 de kaleci ile karşı karşıya auta attım. 1-1 idi. 90+3 de ise kendi kaleme attım karambolde. Gel de sinirlenme. O maçta dünyaları kaçırmıştım.

Aman kafaya bir şey olmasın. Monitöre bir şey olmaz zaten.

İlk bilgisayarımı aldığım ilk gün ilk saatte BIOS'a girdim. Press del to enter setup yazıyordu ekranda ben de del'e bastım. Orada yazanlar kafamı karıştırınca tüm değerleri bir deftere not alıp "süper derecede bilgisayar bilen" birine sordum. "Oyun oynarken tuşlara hızlı basıyorsundur bilgisayar hata veriyordur" gibi zihin açıçı bir cevap verdi. "Elalemin verdiği akılla bir halt olmayacağı" şeklinde kıymetli bir hayat dersi çıkarmama vesile oldu.

Mouse çalışmadı gittim 20 TL'ye bakkaldan mouse aldım. Eve geldim eski mouse tıkır tıkır çalışmaya başladı.
Birde abime sinirlenmiştim elime kasanın kapağı geçti onu fırlattım, kapak duvara geldi ve yamuldu.

Arkadaş, millet ne zengin. PC ' lere zarar vererek fantazi yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…