Bilgisayarda yaptığın en çılgın şey

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu izlerken kola içiyordum. Sonra gülmekten monitöre itfaiye hortumu gibi püskürttüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Faremi servise yollamıştım. 10 TL'ye ucuz bi fare aldım. Alıp eve giderken Vatan Bilgisayar aradı. Ürün sıfırıyla değiştirilmiş, gelin alın diye. O zaman da aldığım fareye bakıp giden parama acıdım.

Bundan 4 sene önce ilk defa kasa kapağını açtım. Yanlışlıkla ön panel kablolarını söktüm. Sonra rasgele kombinasyonlarla PC'yi açmayı başardım

4-5 sene önce 6-7 yıllık bilgisayarımın çalışmaması üzerine kasanın kirlenmiş olduğunu düşündüm. Ardından harabe haline gelmiş kasanın içini elektrikli süpürgeyle tozları temizlemiştim. Çılgınca olsa da sonuçta işe yaramıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart ve ekran kartına güç kablolarını bağlamamışım. Pc açılmadı. Sonra servise verdim 2'sini de. Anakartı değiştirdi mübarekler. Anakart normalde de hasarlı imiş.
Iyi olmuş

Fazla komik değil ki

Bilgisayar da değil de bilgisayara yaptığım çılgınca şey aldım kasayı görücem bakkala tanıdık bakkal adam neyse çıktım evden kapıyı kitledim kucakladım kasayı yürdüm yürüdüm yürüdüm merdivenlere geldim inerken bir şey oldu ayağım mı takıldı kaydımı bilmiyorum yuvarlandım aşağıya kasa uçtu elimden dan dun yere vura vura ön kapak bir yerde kasa bir yerde. Allahtan içindekilere birşey olmamış hdd falan tak kullan değilde hep vidalarım biri çıkmamış ekran kartı çıkmış sadece içinde o kadar kasa araba çarpmış gibi bende bişi yok iki merdiven sonra durdum bütün apartman ayağa kalktı ne oluyor diye. Yok bir şey lan dedik yere de mi düşmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…