Bilgisayarda yaptığın en çılgın şey

Önemsiz bir sebepten ötürü laptopu şarj ederken şarj aletini 3lü prize takmak zorunda kalıyordum. Annem ütü yaparken benim 3lü prizimi aldığı için eski ve bozuk 3lü prizi kullanmak zorunda kalmıştım. Hiç anlamam ama akım elektrik problemi yüzünden falan galiba şarj aletinin kablosu ısınıp patladı. Birde 10 yıllık kadamı televizyona bağlayayım derken 2 ~ 3 bin TL lik televizyonu bozmuştum. :D

Çalıştıra msconfig yazıp Hizmetler > Tümünü Devre Dışı Bırak > Yeniden Başlat
Az kalsın formatlık oluyordu sağ olsun. 2000'den kalma eski bilgisayarımı bile yaşatan babam düzeltti :D

Son düzenleyen: Moderatör:
HP marka bir küçük ama 30 kiloluk bilgisayar vardı. Bir aralar acayip kasmaya başlamıştı. HDMI ile televizyona bağladım ve tepki vermemeye başladı. Yeni bir eski bilgisayar aldık İntel işlemcili. Eski HP' nin işlemcisini söküp ocakta pişirdim ve 2 gün boyuca ocaktan yeşil alevler çıktı. Videosunu çektim. Bi ara yüklerim takipte kalın. :D

Bir değişini ben de yaptım. ASUS K55VJ laptopta GTA5 oynamaya çalıştım. Sonuç: işlemci 104 derece, laptop buharlaşıyordu.
2.'si GTA5'i crack yüklemeye çalıştım.(başardım) İlk 3-4 crack çalışmadı. Ayda 3 GTA5 yükleyerek 50 gb'lık AKK'yi ayda 200 gb ile geçmiştim.
3.sü Neden ve nasıl yaptım bilimiyorum görev yöneticisinden windows ile ilgili bir şeyi kapadım. Sonuç: masaüstü yok oldu. Sadece görev çubuğu kaldı. Neyse ki laptobu yeniden başlatınca düzeldi.

3) Explorer.exe

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı