itachi_uchihaa
Megapat
Bilgisayarın sıcaklığı ile sıcak su torbası için su ısıtmam veya 2 kez ekran kartı yakmam 

Mayın tarlasının amacının rastgele tıklamamak olduğunu şuan öğrendim.Mayın tarlası oynamak. Tamam zeka işi bir yerde ama sonuçta mayın tarlasından sözediyoruz.
İnsan baskı altında kalınca hata yapabiliyor.
İlk başta rasgele tıklıyorsun. Sonrası beyin jimnastiği. Tavsiye ederim. O sayılar süs olsun diye orda değiller.Mayın tarlasının amacının rastgele tıklamamak olduğunu şuan öğrendim.
Bir değişini ben de yaptım. ASUS K55VJ laptopta GTA5 oynamaya çalıştım. Sonuç: işlemci 104 derece, laptop buharlaşıyordu.
2.'si GTA5'i crack yüklemeye çalıştım.(başardım) İlk 3-4 crack çalışmadı. Ayda 3 GTA5 yükleyerek 50 gb'lık AKK'yi ayda 200 gb ile geçmiştim.
3.sü Neden ve nasıl yaptım bilimiyorum görev yöneticisinden windows ile ilgili bir şeyi kapadım. Sonuç: masaüstü yok oldu. Sadece görev çubuğu kaldı. Neyse ki laptobu yeniden başlatınca düzeldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.