Bilgisayarda Yüklü Olan GTA 5'i Epic Games'e Tanıtmak

ViperEyes77

Megapat
Daha fazla  
Bildiğniz üzere Epic Games'de GTA 5 bedava oldu ve bilgisayarım da halihazırda Rockstar Games hesaplı GTA 5 oyunu yüklü duruyor, ama Rockstar Games hesabım perma ban yedi, yapmak istediğim GTA 5'i tekrar indirmeden oyunu Epic Games Launcher'e gösterebilmek Steam'de nasıl yapıldığnı biliyorum ama epic de bulamadm, nasıl yapılıyor yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğniz üzere Epic Games'de GTA 5 bedava oldu ve bilgisayarım da halihazırda Rockstar Games hesaplı GTA 5 oyunu yüklü duruyor, ama Rockstar Games hesabım perma ban yedi, yapmak istediğim GTA 5'i tekrar indirmeden oyunu Epic Games Launcher'e gösterebilmek Steam'de nasıl yapıldığnı biliyorum ama epic de bulamadm, nasıl yapılıyor yardımcı olursanız sevinirim.

Dediğin şey yapılmıyor diye biliyorum. Silip tekrardan Epic Games'ten yüklemeniz gerekmektedir.

Denemedim ama oyunu indirmeye başlatıp sonra durdurun. Yüklü olan GTA V'i Epic Games'in yüklediği yere kopyalayın. İndirmeye devam edin. Bu şekilde ben Steam'e Epic Games RDR2'si tanıtmıştım.
Şimdi dediğnizi yaptım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu rehberi izleyerek ama olmadı bi yerde yanlışmı yaptım acaba anlamadım :/

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buna bak derim.

Yaptım galiba şu an sadece yazma işlemi yapıyor eğer doğruysa sadece 6 gb indirmem gereken dosya kalıyor.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-05-14 225116.png
    Ek Açıklama 2020-05-14 225116.png
    11,9 KB · Görüntüleme: 97
Yaptım galiba şu an sadece yazma işlemi yapıyor eğer doğruysa sadece 6 GB indirmem gereken dosya kalıyor.

Ben de Recep Baltaş'ın videosundaki yöntemi uyguladım ve 3 GB ekstradan dosya indiriyor, sanırım oldu.

Arkadaşlar Epic indirmesinde oyun klasörü GTAV olarak gözüküyor steamde Grand Theft Auto 5 yazıyor direk steamdeki dosyaları oraya atsak yeterli mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı