Bilgisayardaki bilgilerin gitmesi için format şart mı?

225893

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba,
Ben şu an kullandığım bilgisayarı birine satacağım ama bilgisayarın içinde kendi özel dosyalarım ve Steam, Origin gibi oyun platformları yüklü. Bilgisayarı satmadan önce her şeyi bilgisayardan silip kaldırsam alıcı bir yerden sildiğim şeylere ulaşabilir mi? Yoksa format atmak zorunda mıyım?

Merhaba,
Ben şu an kullandığım bilgisayarı birine satacağım ama bilgisayarın içinde kendi özel dosyalarım ve Steam, Origin gibi oyun platformları yüklü. Bilgisayarı satmadan önce her şeyi bilgisayardan silip kaldırsam alıcı bir yerden sildiğim şeylere ulaşabilir mi? Yoksa format atmak zorunda mıyım?
Format atmak en iyisi, bazen silip yüklesende açılıyor örneğin discordumu silmiştim bi ara yükledim hesaba girili geldi.

Kişisel bilgilerinizi silip Windows'u (ya da başka bir OS fark etmez) bırakırsanız, dosyalarınız gitmiş olur neticede. Ama bunun üstüne format daha iyi olur.

Bu arada silinen verilere geri ulaşılabildiğini biliyorsunuz değil mi? Üzerine yazılmadıysa verileri geri getirmek mümkün. Buna karşı da önlem alın derim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı