Kaspersky ile tarayın dosyayı sorun çıkmazsa silmenize gerek yok. Arkadaşın dediği gibi gameloop dosyalarına benziyor, bilgisayarınızda yüklü ise onun dosyalarından biri olabilir.
Kaspersky ile tarayın dosyayı sorun çıkmazsa silmenize gerek yok. Arkadaşın dediği gibi GameLoop dosyalarına benziyor, bilgisayarınızda yüklü ise onun dosyalarından biri olabilir.
Gameloop kalıntısı ve evet tek tek aramanız gerekir ben yollarını atabilirim fakat Revo uninstaller indirip bir uygulama silerken ordan silerseniz nerdeyse bütün artıkları gider.
GameLoop kalıntısı ve evet tek tek aramanız gerekir ben yollarını atabilirim fakat Revo Uninstaller indirip bir uygulama silerken oradan silerseniz neredeyse bütün artıkları gider.
Revo Uninstaller dan bahsediyorsanız evet güvenilir. GameLoop'ta güvenilir ama işte çok gereksiz kalıntılar yaratıyor ayrıca alakasız yerlerde yaratıyor. Örneğin benim C diskinde kurulu olan gameloop D diskinde de Temp dosyası tutuyor.
Revo Uninstaller'dan bahsediyorsanız evet güvenilir. GameLoop'ta güvenilir ama işte çok gereksiz kalıntılar yaratıyor ayrıca alakasız yerlerde yaratıyor. Örneğin benim C diskinde kurulu olan GameLoop D diskinde de temp dosyası tutuyor.