Bilgisayardaki her şey Max Payne 2 kısyolu oldu

omeyyu

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Ekran görüntüsü atamıyorum çünkü neye tıklasam Max Payne 2 açılıyor, Google'a zor girdim. Max Payne 2 için kısayol oluşturuyordum yanlışlıkla bütün hepsi için uygula açık kalmış, her şey Max Payne 2 oldu. Ekran alıntısına tıklıyorum, Max Payne 2 oluyor, her şeyin simgesinde Max Payne oldu. Çözümü nedir?

Yemin ediyorum gece gece iyi güldürdün beni. 😂 Umarım en kısa sürede sorunu çözersin. 😄

Ben hala gülüyorum gülerek mesaj okuyorum 😂
Windows tuşu + r veya Windows tuşu + Shift + ESC aracılığıyla görev yöneticisini açarak istediğin programı çalıştırabilirsin.

Aklıma gelmemişti sağ ol.

Beni güldürdün sağol öncelikle, üşenmedim senin için araştırdım benzer bir sorun var burda,ufak bir dosya paylaşılmış konuda çözüm olmuş, bir dene istersen

Beni güldürdün sağol öncelikle, üşenmedim senin için araştırdım benzer bir sorun var burda,ufak bir dosya paylaşılmış konuda çözüm olmuş, bir dene istersen
Teşekkürler dostum bakayım hemen 😂

@omeyyu Adam sana yardımcı olmaya çalışıyor niye geriyorsun ki. Önceki yorumlarına da baktım olayı çözmek istemezmiş gibi bir tavrın var. Ben dahil diğer üyeler sana önerilerde bulunuyorken burada alaya alıyorsun.

Korsan kullanıyorsunuz galiba. :D Antivirüs ile taratmayı deneyin.
Korsan ile alakası yok. Orijinal sürümünde de bilgisayarı bu hale getirmek mümkün. Ayarların bozulmasıyla ilgili var. Herkes konuda gülmüş ama ben bu sorunu daha önce XP bir bilgisayarda yaşamıştım. O yüzden de bana komik ya da ilginç gelmedi. Her kısayolu bir programa yönlendiriyordu. En temiz iş format diye düşünerek hiç uğraşmadan yeniden kurulum yaptım.
Ekran görüntüsü atamıyorum çünkü neye tıklasam Max Payne 2 açılıyor, Google'a zor girdim. Max Payne 2 için kısayol oluşturuyordum yanlışlıkla bütün hepsi için uygula açık kalmış, her şey Max Payne 2 oldu. Ekran alıntısına tıklıyorum, Max Payne 2 oluyor, her şeyin simgesinde Max Payne oldu. Çözümü nedir?
Ayarları bu kadar bozulmuş bir bilgisayarı düzeltip kullanmak yerine sıfırdan kurmak en iyi çözüm diye düşünüyorum. Yine de siz bilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı