Çözüm Bilgisayardaki seslerin karşıya gitmesi (Discord,Skype vb.)

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MrTalha28

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün yukarıda yazan sorunun çözümünü size yazacağım. Ancak şunu belirtmeliyim ki bu çözümü denemeden önce diğer konulara bakıp onları denemelisiniz. Diğer çözümleri denemenize rağmen olmuyorsa gelelim kesin çözüme.

Bu sorunun çözümü çok basit :). Eğer bilgisayarınızda tek jak girişi var ve buna mikrofonlu kulaklık taktıysanız, başka mikrofon alın ve başka bir girişe takın. Ben usb girişine kamera takarak bu sorunu halletmiştim. İyi eğlenceler :).

Belki çoook uzun zaman olmuş konu açılalı fakat , bugün itibariyle aynı sorunu bende yaşadım , çözümünüde bulmuş bulunmaktayım. Evet sorun driver'dan kaynaklanıyor, öncelikle yapılması gereken driver'i güncel olarak tekrar indirmek , indirdikten sonra,, bilgisayarıma sağ tık yapıp Screenshot şu işaretlemiş olduğum yönet'e basıp gelen ekrandan http://prntscr.com/mp4goi aygıt yöneticisi 'e tıklayıp daha sonra resimde gösterilmiş olan ses , görüntü ve oyun kontrolleri sekmesine tıklayıp buradaki tüm driverların hepsini ne var ne yok sağ tıklayıp kaldırınız, hepsini kaldırdıktan sonra sonuncuyu kaldırırken eğer size reset atmanız gerektiğni söylerse en sonuncuyu kaldırdıktan sonra bilgisayarınızı resetleyip bilgisayarınız açıldığında indirmiş olduğunuz driver'ınızı bilgisayarınıza kurup reset atıp tekrar denemeniz , eğer hala sorun devam ediyorsa ki bu benim başıma geldi tekrar sildim kurduğum driveri aynı yöntemle ve tekrar kurulum yaptım , ve bu sefer başarılı bir şekilde sorunuma çözüm buldum. Önemli bir not : Driverınızı indirdiğinizde .zip'ten çıkarınız kurulumu zip'in içinden yapmayınız bazen hata alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı