Bilgisayardan 12-13 kısa bip geldi

Makaleler
4
Yer
Hawkins
Daha fazla  
Meslek
#1 Hero
Son 1 ayda falan bilgisayarım arada bir "Cihazınız bir sorunla karşılaştı :(" ile kendini kapıyordu. Power tuşuna bastığımda ise bazen 1 saniye sonra kapanıyor, bazen ise de hiç açılmıyordu. Bunu içindeki statik elektriği boşaltarak çözüyordum ama son 2-3 gün içinde sürekli olarak bu olay olmaya başladı. Bugün bilgisayarımda takılıyorken birkaç defa art arda bip sesi geldi. Saymıştım ve yaklaşık 12-13 civarında kısa bip sesleriydi. CS:GO'da skin denemek için oyuna girmiştim ve oyundayken aniden aynı hata ile kapandı ve tekrar açıp oyuna girdiğimde ise tüm ayarlarım silinmişti. Bunu da anlamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Edit: Şu anda ise Discord açılmıyor crash veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen RAM arızası. RAM'lerinizi Memtest86 ile test edebilirsiniz. Çift ya da daha fazla modül varsa tek RAM'i takarak da test edebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sürekli bip geliyorsa anakart arızası olabilir. 13 tane kısa bip ile ilgili tanım bulamadım. 11 var o da tampon arızası olarak geçiyor.
Son 1 ayda falan bilgisayarım arada bir "cihazınız bir sorunla karşılaştı :(" ile kendini kapıyordu. Power tuşuna bastığımda ise bazen 1 saniye sonra kapanıyor, bazen ise de hiç açılmıyordu. Bunu içindeki statik elektriği boşaltarak çözüyordum ama son 2-3 gün içinde sürekli olarak bu olay olmaya başladı. Bugün bilgisayarımda takılıyorken birkaç defa art arda bip sesi geldi. Saymıştım ve yaklaşık 12-13 civarında kısa bip sesleriydi. CS:GO'da skin denemek için oyuna girmiştim ve oyundayken aniden aynı hata ile kapandı ve tekrar açıp oyuna girdiğimde ise tüm ayarlarım silinmişti. Bunu da anlamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Edit: Şu anda ise Discord açılmıyor crash veriyor.

Mavi ekran aldığınızı belirtmissiniz. Minidump paylaşabilir misiniz? (Şuan bilgisayar kullanamıyorum fakat analiz edecek hocalarım vardır.)

Sürekli bip geliyorsa anakart arızası olabilir. 13 tane kısa bip ile ilgili tanım bulamadım. 11 var o da tampon arızası olarak geçiyor.

Mavi ekran aldığınızı belirtmissiniz. Minidump paylaşabilir misiniz? (Şuan bilgisayar kullanamıyorum fakat analiz edecek hocalarım vardır.)

Arşive ekle yaptığımda erişim engellendi hatası yiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı