Bilgisayardan Discord'a giremiyorum

Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
2 Gün önce Discord'a PC uygulaması üzerinden girmeye çalıştım fakat yükleme ekranından çıkmadı. İnternetten girmeye çalıştım yine giremedim. Telefonumdan girmeye çalıştım olmadı. Sonra evin internetinden çıkıp kendi telefonumun internetini açtım ve giriş yaptı. Çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modeme res atıp girmeyi deneyin. Belki sorun internet ile alakalıdır. VPN, DNS veya başka bir şey kullanıyorsanız etkilemiş olabilir. Telefon internetini PC'ye bağlayıp denemekte sorunun internet kaynaklı olup, olmadığı konusunda fikir verir.

İlk önce modemin interneti ile girdim olmadı sonra telefonumun internetine bağladım ve sayfa yüklendi.

İnternet ile alakalı bir sorun olduğu kesin. Telefon internetinden giriyor diyorsunuz. Bir program engelliyor olabilir. Herşeyi kapatıp sadece DC girmeyi deneyin. Girerse eğer tek tek hangi programın girmenize engel olduğunu bulmanız gerek.

İnternet ile alakalı bir sorun olduğu kesin. Telefon internetinden giriyor diyorsunuz. Bir program engelliyor olabilir. Her şeyi kapatıp sadece DC girmeyi deneyin. Girerse eğer tek tek hangi programın girmenize engel olduğunu bulmanız gerek.

Bilgisayarıma ESET kurmuştum ondan sorun olabilir mi? Onu kurduğumdan sonra oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı