Bilgisayardan gelen cızırtı sesi

VanzVAC

Decapat
Arkadaşlar sesin ekran kartından geldiğini düşünüyorum çünkü CS:GO'da fps_max "60" yazdığım zaman ses azalıyor gibi. Bu sesi nasıl engelleyebilirim? Masaüstünde de oluyor OBS'i açınca.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada kulaklıktan geliyor ses.
Muhtemelen güç kaynağından ya da evin topraklama hattından kaynaklanan bir sorun. Elektromanyetik alandan kaynaklı bir cızırtı olduğunu düşünüyorum. Ben de 5+1 güçlü bir ses sistemi kullanıyorum. Ne zaman dikiş makinesi çalışsa pat pat sesler geliyor ve cızırtı da oluyor.

Ekran kartından geliyor dediğiniz için Coil Whine yazmıştım. Eğer sorun kulaklıktaki cızırtı ise, akım korumalı prize bilgisayarınıza bağlayın. Eğer çözmez ise kaliteli PCI ses kartlarından almayı deneyin.
(Aynı sorun bende mikrofonda oluyordu, PCI ses kartı almıştım çözülmüştü)

Eğer çözmez ise kaliteli PCI ses kartlarından almayı deneyin.
PCI olanı bilmiyorum ama ben onboard ses kartında bu sorunu yaşıyordum. USB bağlantılı olan Asus Xonar harici ses kartı aldım ve akım korumalı prizi de çok uzun zamandır kullanıyorum. Ne zaman dikiş makinesi çalışsa oluyor. Çok yüksek manyetik alan olduğu için sanırım. Ama denemekte fayda var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı