Muhtemelen güç kaynağından ya da evin topraklama hattından kaynaklanan bir sorun. Elektromanyetik alandan kaynaklı bir cızırtı olduğunu düşünüyorum. Ben de 5+1 güçlü bir ses sistemi kullanıyorum. Ne zaman dikiş makinesi çalışsa pat pat sesler geliyor ve cızırtı da oluyor.Bu arada kulaklıktan geliyor ses.
Ama sadece kulaklıktan geliyor.Coil whine oluşuyor olabilir.
CW değil. Dediğim gibi topraklama ya da diğer eşyaların elektronik dalgalanmalar oluşturmasından kaynaklanıyor. Kasanın yerini değiştirirseniz düzelebilir belki. Eğer yoksa akım korumalı priz alın o da çözebilir.Ama sadece kulaklıktan geliyor.
PCI olanı bilmiyorum ama ben onboard ses kartında bu sorunu yaşıyordum. USB bağlantılı olan Asus Xonar harici ses kartı aldım ve akım korumalı prizi de çok uzun zamandır kullanıyorum. Ne zaman dikiş makinesi çalışsa oluyor. Çok yüksek manyetik alan olduğu için sanırım. Ama denemekte fayda var.Eğer çözmez ise kaliteli PCI ses kartlarından almayı deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.