Bilgisayardan gelen tiz ses nedir?

Ranchen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RX 5600 XT Mech OC | Ryzen 5 2600 | 16 GB 3200 MHZ | B450M-A Pro Max | Kioxia Exceria G2 500 GB | Toshiba TR200 480 GB | XIGMATEK Beast | X-Power 650W 80+ | AOC 24G42E
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarın içinden dzzz diye bir ses geliyor fakat kaynağını anlayamadım. Mesela RDR 2 girdiğimde menüdeyken sıkıntı yok fakat oyuna girdiğimde ses gelmeye başlıyor. Bilgisayar boştaykende bir dzz sesi geliyor fakat bu daha fazla ses çıkartıyor. Fandan olabilir mi?

Bilgisayar kirlendiği için olabilir ya da belki de RDR 2 bilgisayarı çok ısındırıyor. İkisinden biri.

Ekran kartını dikkatli dinle. Muhtemelen CW dir.

Dosya Ekleri

• images (9).jpeg
    images (9).jpeg
    39,8 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarın içinden dzzz diye bir ses geliyor fakat kaynağını anlayamadım. Mesela RDR 2 girdiğimde menüdeyken sıkıntı yok fakat oyuna girdiğimde ses gelmeye başlıyor. Bilgisayar boştaykende bir dzz sesi geliyor fakat bu daha fazla ses çıkartıyor. Fandan olabilir mi?

PSU'dan geliyor olabilir. Dikkat edin.

Büyük ihtimalle ekran kartı çok ısındığı için ekran kartınının fanlarından geliyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı