Çözüldü Bilgisayardan Minecraft Bedrock Edition nasıl oynanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Falcoo

Picopat
Daha fazla  
Şu an tlauncher kullanmaktayım, biliyorsunuz ki sadace Java sürümü var. Bedrock oynayabileceğim herhnagi bir Launcher ya da uygulama var mı?

Minecraft Launcher. Premium hesaba sahip olmanız gerekiyor ve Windows 10 Editiondu sanırım.

Ben yukarıda bahsettiğim gibi ücretsiz bir launcher arıyorum

Şu an launcher kullanmaktayım, biliyorsunuz ki sadace Java sürümü var. Bedrock oynayabileceğim herhnagi bir Launcher ya da uygulama var mı?
Windows 10/11 kullanmanız gerek. Microsoft Store açın, Minecraft Launcher tıklayın, alt tarafta Minecraft for Windows 10 çıkacak. Ordan ücretsiz deneme indirebilirsiniz.

Ben yukarıda bahsettiğim gibi ücretsiz bir launcher arıyorum
Ücretsiz yok. Hem korsana destek yok, hem de ücretsiz öyle bir şey bulamazsınız. Orijinal Minecraft'ı satın alın veya Xbox Gamepass aracılığıyla oynayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Çözüm
Windows 10/11 kullanmanız gerek. Microsoft Store açın, Minecraft Launcher tıklayın, alt tarafta Minecraft for Windows 10 çıkacak. Oradan ücretsiz deneme indirebilirsiniz.

Teşekkürler, fakat herhangi bir bedava Launcher'dan legacy vs. Bedrock Edition oynayamam herhalde anladığım kadarıyla? (orjinial dışında)

Ücretsiz olanı eskiden kurmuştum virüslü çıktı PC'yi sıfırlamak zorunda kalmıştım tavsiye etmem.

Teşekkürler.

Hocam aslında var. Sürüm seçip indiriyorsunuz. Appx şeklinde indiriyor oradan kuruyorsunuz. Fakat Java gibi sürüm arasında geçilebilen herhangi bir launcher yok orijinal olmadan.

Şu an Launcher kullanmaktayım, biliyorsunuz ki sadace Java sürümü var. Bedrock oynayabileceğim herhnagi bir Launcher'ya da uygulama var mı?

Bedrocklauncher diye bir şey var GitHub bağlı ama yine de dikkatli olun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…