Ücretsiz yok. Hem korsana destek yok, hem de ücretsiz öyle bir şey bulamazsınız. Orijinal Minecraft'ı satın alın veya Xbox Gamepass aracılığıyla oynayabilirsiniz.Ben yukarıda bahsettiğim gibi ücretsiz bir launcher arıyorum
Windows 10/11 kullanmanız gerek. Microsoft Store açın, Minecraft Launcher tıklayın, alt tarafta Minecraft for Windows 10 çıkacak. Ordan ücretsiz deneme indirebilirsiniz.Şu an launcher kullanmaktayım, biliyorsunuz ki sadace Java sürümü var. Bedrock oynayabileceğim herhnagi bir Launcher ya da uygulama var mı?
Ben yok diye biliyorum varsa da virüs ihtimali çok.Ben yukarıda bahsettiğim gibi ücretsiz bir launcher arıyorum
Ücretsiz yok. Hem korsana destek yok, hem de ücretsiz öyle bir şey bulamazsınız. Orijinal Minecraft'ı satın alın veya Xbox Gamepass aracılığıyla oynayabilirsiniz.Ben yukarıda bahsettiğim gibi ücretsiz bir launcher arıyorum
Ben yukarıda bahsettiğim gibi ücretsiz bir Launcher arıyorum.
Windows 10/11 kullanmanız gerek. Microsoft Store açın, Minecraft Launcher tıklayın, alt tarafta Minecraft for Windows 10 çıkacak. Oradan ücretsiz deneme indirebilirsiniz.
Ücretsiz olanı eskiden kurmuştum virüslü çıktı PC'yi sıfırlamak zorunda kalmıştım tavsiye etmem.
Şu an Launcher kullanmaktayım, biliyorsunuz ki sadace Java sürümü var. Bedrock oynayabileceğim herhnagi bir Launcher'ya da uygulama var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.