UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 3 Şubat 2020 #21 M.CLK dedi: Üstünden delik oluyor ve kararmış oluyor. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey göremedim. Acaba yanlış yere mi bakıyorum? TeQnaP dedi: Ve dikkatlice koklarsaniz yanik kokusu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet, yanik kokusu geliyor. Galiba PSU'ya veda etmem gerekecek...
M.CLK dedi: Üstünden delik oluyor ve kararmış oluyor. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey göremedim. Acaba yanlış yere mi bakıyorum? TeQnaP dedi: Ve dikkatlice koklarsaniz yanik kokusu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet, yanik kokusu geliyor. Galiba PSU'ya veda etmem gerekecek...
M.CLK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 1.212 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Hayaller dünyasında. 3 Şubat 2020 #22 UBerk dedi: Öyle bir şey göremedim. Acaba yanlış yere mi bakıyorum? Eki Görüntüle 496124 Evet, yanik kokusu geliyor. Galiba PSU'ya veda etmem gerekecek... Genişletmek için tıkla... Tamiri olur ama karar sizin.
UBerk dedi: Öyle bir şey göremedim. Acaba yanlış yere mi bakıyorum? Eki Görüntüle 496124 Evet, yanik kokusu geliyor. Galiba PSU'ya veda etmem gerekecek... Genişletmek için tıkla... Tamiri olur ama karar sizin.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 3 Şubat 2020 #23 M.CLK dedi: Tamiri olur ama karar sizin. Genişletmek için tıkla... Tamirini kendim yapabiliyor muyum? O parçayı evde takmam mümkün mü?
M.CLK dedi: Tamiri olur ama karar sizin. Genişletmek için tıkla... Tamirini kendim yapabiliyor muyum? O parçayı evde takmam mümkün mü?
M.CLK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 1.212 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Hayaller dünyasında. 3 Şubat 2020 #24 UBerk dedi: Tamirini kendim yapabiliyor muyum? O parçayı evde takmam mümkün mü? Genişletmek için tıkla... TV tamircileri 5 dakikaya takar. İçini açın. 4 civatayı söktükten sonra kaldırın üstünü teneke zaten. Zorlayın açılır.
UBerk dedi: Tamirini kendim yapabiliyor muyum? O parçayı evde takmam mümkün mü? Genişletmek için tıkla... TV tamircileri 5 dakikaya takar. İçini açın. 4 civatayı söktükten sonra kaldırın üstünü teneke zaten. Zorlayın açılır.
TeQnaP Kilopat Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 971 Çözümler 1 Yer New Jersey/United States Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2020 #25 UBerk dedi: Tamirini kendim yapabiliyor muyum? O parçayı evde takmam mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Paraniz var ise yenisini alin. Sisteme 500W yeter bence. UBerk dedi: Öyle bir şey göremedim. Acaba yanlış yere mi bakıyorum? Eki Görüntüle 496124 Evet, yanik kokusu geliyor. Galiba PSU'ya veda etmem gerekecek... Genişletmek için tıkla... Sadece bir tane degil birden fazla kapasitörler var. Yani gozlemleyemedigimiz yerlerde olabilir yanmis kapasitor.
UBerk dedi: Tamirini kendim yapabiliyor muyum? O parçayı evde takmam mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Paraniz var ise yenisini alin. Sisteme 500W yeter bence. UBerk dedi: Öyle bir şey göremedim. Acaba yanlış yere mi bakıyorum? Eki Görüntüle 496124 Evet, yanik kokusu geliyor. Galiba PSU'ya veda etmem gerekecek... Genişletmek için tıkla... Sadece bir tane degil birden fazla kapasitörler var. Yani gozlemleyemedigimiz yerlerde olabilir yanmis kapasitor.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 3 Şubat 2020 #26 Yanik kokusu geliyor ve PSU calismiyorsa icini acip kurcalamaya gerek yok. Sorunun PSU'dan kaynaklandigina eminseniz yenisi ile degistirin.
Yanik kokusu geliyor ve PSU calismiyorsa icini acip kurcalamaya gerek yok. Sorunun PSU'dan kaynaklandigina eminseniz yenisi ile degistirin.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 3 Şubat 2020 #27 Ben tamir ettirsem bile 2 gün sonra aynı sorunu çıkaracağına eminim. O nedenle yenisini alacağım. Yeni sistemi aldıktan sonra bu sistemi de veri aktarmak için kullanacağım. Sizce PSU olarak ne alabilirim?
Ben tamir ettirsem bile 2 gün sonra aynı sorunu çıkaracağına eminim. O nedenle yenisini alacağım. Yeni sistemi aldıktan sonra bu sistemi de veri aktarmak için kullanacağım. Sizce PSU olarak ne alabilirim?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 3 Şubat 2020 #28 Tamir ettirip tekrar kullanmanizi tavsiye etmem. UBerk dedi: Sizce PSU olarak ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... Bütceniz ne kadar?
Tamir ettirip tekrar kullanmanizi tavsiye etmem. UBerk dedi: Sizce PSU olarak ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... Bütceniz ne kadar?
KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2020 #29 Kesinlikle tamir işine girmeyin. Yeni bir PSU alın kafanız rahat olsun.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 3 Şubat 2020 #30 Maksimum 500TL ama hepsini kullanmak zorunda değilim. Evde 350W bir PSU buldum. Yanan parçaları değiştirsem çalışır mı?
Maksimum 500TL ama hepsini kullanmak zorunda değilim. Evde 350W bir PSU buldum. Yanan parçaları değiştirsem çalışır mı?