Bilgisayardan PS5'e geçilir mi?

Online tarafı PC'ye gelmeden bir ay önce çıktı, konsol ile PC arasında 19 ay vardı. 2027 sonbaharda gelse PC sahipleri 2029'da kavuşur oyuna. Hiç önemli değil gerçekten değmez PS5'e geçmeye :):).

Rockstar PC'deki Online taraf için 3 yıl beklemez.

Bu size mantıklı geliyor mu?

Yukarıda demek istediğim şey PC tarafında çok büyük bir oyuncu topluluğu var çoğu kişi zaten oyunun Online tarafı için heyecanlı.

Ayrıca sizin için değebilir benim için değmez düzgünce mesaj atmak yerine gülücük atmak hoş değil.

Ben PS5 kullanıcısı değilim benim mesaj attığım arkadaş da PS5 kullanıcısı değil tek bir oyun için sonrasında hiç kullanmayacağım bir ürüne neden 25 bin TL vereyim bu benim kendi fikrim.

Yani Rockstar'ın PC oyuncuları için oyunu 3 yıl sonra çıkarması size nasıl mantıklı geliyor ben anlamadım.

Niye saçma olsun, herkes sizin kafanızdaki gibi davranmak zorunda değil, çıktığı gibi oyuna başlamak istemek saçma değildir. Ayrıca mesele port meselesi değil en az iki sen sonra PC'ye gelecek. Bu kadar uzun soluklu oyun platform olarak zamana yayarak çıkar.
10 sene önce ki durumlarla 2026'da çıkacak bir oyunu karşılaştıemanız çok saçma.

PS5 alacaksan 2 tane PS 5 parasını biriktir. Birisiyle PS 5 alırsın diğer PS5 parasınada 3-5 oyununu anca alırsın.

8-9 yıldır PC kullanıyorum, artık eskisi kadar tat almıyorum. PC'yi satıp PS5 alasım var, bir yandan da hiç alasım yok. Eğer pişman olursam 1 sene içinde tekrar bir bilgisayar alabilirim. Şu an ekran başındayken hiçbir şey sarmıyor, ne oyun ne bir şey. Tek sevdiğim şey Discord orta mıydı, o da dağıldı. Ne yapmam gerek, çok kararsızım.
Bence böyle birşeye gerek yok çünkü pcdeki gibi özgürce takılamazsın bu önemli değilse olabilir.

10 sene önce ki durumlarla 2026'da çıkacak bir oyunu karşılaştıemanız çok saçma.

Spoiler yeme açısından sıkıntı. Ama ben mecburen PC port bekleyeceğim.

8-9 yıldır PC kullanıyorum, artık eskisi kadar tat almıyorum. PC'yi satıp PS5 alasım var, bir yandan da hiç alasım yok. Eğer pişman olursam 1 sene içinde tekrar bir bilgisayar alabilirim. Şu an ekran başındayken hiçbir şey sarmıyor, ne oyun ne bir şey. Tek sevdiğim şey Discord orta mıydı, o da dağıldı. Ne yapmam gerek, çok kararsızım.

Sıkıntı şu ki konsol oyunlarına çok fazla para vereceksiniz geçerseniz, ama PC de ya bedavaya ya da ucuza halledebiliyorsunuz. Önerim upgrade yapmak olur oyunlar kasıyorsa falan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı