desısrey Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 323 Makaleler 1 Çözümler 3 12 Mart 2023 #1 Arkadaşlar dün akşam başladı bugün bütün gün devam etti. Sistem boştayken bile aynı ses geliyor. Sesin kaydını aldım ama buradan nasıl paylaşacağımı çözemedim. Fakat horlama sesi gibi, ya da iki demirin birbirine sürtme sesi gibi.
Arkadaşlar dün akşam başladı bugün bütün gün devam etti. Sistem boştayken bile aynı ses geliyor. Sesin kaydını aldım ama buradan nasıl paylaşacağımı çözemedim. Fakat horlama sesi gibi, ya da iki demirin birbirine sürtme sesi gibi.
layfinn Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 484 Çözümler 1 24 Temmuz 2023 #21 desısrey dedi: Peki önerebileceğiniz bir model marka var mı ? 8 gb ram Ryzen 3 işlemci 1050 ti msi b450 anakart Genişletmek için tıkla... Hocam sesin kaynağının PSU olduğuna eminseniz bunun için ayrı konu açmanızı öneririm. PSU konusunda daha bilgili arkadaşlar yorum yapacaktır. Artı 0 Eksi
desısrey dedi: Peki önerebileceğiniz bir model marka var mı ? 8 gb ram Ryzen 3 işlemci 1050 ti msi b450 anakart Genişletmek için tıkla... Hocam sesin kaynağının PSU olduğuna eminseniz bunun için ayrı konu açmanızı öneririm. PSU konusunda daha bilgili arkadaşlar yorum yapacaktır.