Bilgisayardan tık diye ses geliyor

Hyder

Centipat
Katılım
27 Şubat 2022
Mesajlar
60
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba.
2 gün önce laptop aldım Lenovo Ideapad Gaming 3 i5 1650'li olan laptop.
Bugün bilgisayarımdan ses gelmeye başladı. Sorunun HDD'den geldigini düşünüyorum. Bilgisayardan tık diye ses geliyor sonra birkaç dakika sonra tekrar tık diye ses geliyor. YouTube'dan baktım ama onların HDD'lerdeki gibi değil bir sefer oluyor bu tık sesi. İleride bilgisayarımda bir sorun oluşturur mu? Bilgisayarımı bozar mı? Ya da kendi kendine ses gider mi?
Bir bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.
 
Hocam oyun HDD üzerinde olduğu için oluyor. Ses çıkarmasından değil, dünya para verip sağlıklı olmayan bir ürünü kullanmak istemeniz rahatsız ediyor beni. Tabii sizin tercihiniz... Daha sonra dediğim gibi harici falan kullanırım diyorsanız kullanmaya devam edebilirsiniz.

Hocam tabii ki de göndermek isterim ama firmanın yaoacağı şey kullanıcı hatası olacak ve 1 ay bunu bekleyeceğim.
 
Hocam tabii ki de göndermek isterim ama firmanın yaoacağı şey kullanıcı hatası olacak ve 1 ay bunu bekleyeceğim.
Lenovo üzerinde bu tarz bir deneyimim olmasa da Lenovo gibi bir firmanın 0 üründe böyle bir bahane üreteceğini düşünmüyorum şahsen. Ürünü alalı 2 gün oldu dediniz, ne gibi bir kullanıcı hatası olabilir?
Bekleme konusunda haklısınız. Teknoloji şans işi maalesef, büyük umutlarla aldığınız cihaz sorunlu çıkınca servise gönderip bir daha beklemek koyuyor insana. Fakat yapacak bir şey de yok, tercih sizin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı