Bilgisayardan traktör gibi ses geliyor

Makaleler
7
Arkadaşlar, bu ses geliyor. Ne yapmalıyım? Sanki kasanın ön fanlarından geliyormuş gibi geldi bana.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar arada bir geliyor bu ses şimdi kesildi ama PSU'dan gelmiyor gibi geldi bana ön kısımlardan geliyor ses ya kasanın ön fanlarından ya da harddiskten geliyor gibi.
Hocam zaten öyle oluyor, ben ses HDD'den geliyor sanmıştım, HDD'yi çıkarınca ses gitmedi, İşlemci fanını da yağladım düzelmedi. PSU'yu açınca ortaya çıktı.
Siz de deneyin isterseniz. HDD'nin güç kablosunu ve fanlarınkini çekip deneyebilirsiniz.
Arada bir gidiyordu zaten bende de yada vurunca düzeliyordu.

Arkadaşlar söylemeyi unuttum bilgisayarım daha 1yıl bile olmadı toplayalı. PSU yağlanmasına gerek yok bence.
Arkadaşlar ses öndeki ortada olan fandan geliyor yine aynı ses geldi tornavida ile sırayla fanları durdurdum ortadaki fandan geliyormuş ses ne yapmam lazım kablo sıkışıklığı falan yoktu.
Güç kaynağından değil ses.

Dosya Ekleri

• v200_tg_2.jpg
    v200_tg_2.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı