Mucize Kartal
Hectopat
Denetim Masası'ndan silip sonra diğerini kurun.
Kaspersky bulur bence.Teşekkürler hocam, Kaspersky ile deneyip bakacağım.Umarım bulur.
Teşekkürler hocam, Kaspersky ile deneyip bakacağım. Umarım bulur.
Mahalle bilgisayarcısı sözü.Verilerini yedekle ve temiz kurulum yap. Garanti çözüm.
Kaspersky ile tarama yapın. Bulamayacağı virüs yok denebilir.Bilgisiyarıma virüs bulaşmış, bilgisayarı başlattığımda chrome üzerinden bir sekme açıyor. Eset programıyla tarattım ama virüsü bulamadım. Hangi programla tarama yapmalıyım?
Reklam virüsü bilgisayar açılınca tarayıcı açılır cmd çıkar.Kaspersky bulur bence.
Bu arada bu Dinozraptor ne?
Kaspersky 30 dakikada bir veri tabanı güncelliyor. Bulamama gibi ihtimali, sizin yarın uzaya gitme ihtimalinizden daha düşük.Bende olmamıştı belki arkadaşda olur.
Her CMD açılmasına virüs denmez. MSI Dragon ve MSI Center'da başlangıçta CMD açıyor.Reklam virüsü bilgisayar açılınca tarayıcı açılır cmd çıkar.
Bilgisayarıma virüs bulaşmış, bilgisayarı başlattığımda Chrome üzerinden bir sekme açıyor. ESET programıyla tarattım ama virüsü bulamadım. Hangi programla tarama yapmalıyım?
Reklam virüsü bilgisayar açılınca tarayıcı açılır CMD çıkar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.