Bilgisayardan yapılabilecek iş önerisi

excessus

Yoctopat
Daha fazla  
Yaş 18 açıktan okuyorum mezun olmama daha bayağı var. Tekstilde, sanayide, markette çalıştım ilk gün çıktım. Bünyem kaldırmıyor. Alışsam yapabilirim biliyorum ama alışmak istemiyorum böyle işlere. Güzel çağrı merkezi işleri buldum alırlar mı bilmiyorum. Bilgisayarı kullanıp yapabileceğim bir iş yok mu? Öğrenmeye açığım kodlama vs olur ama gereksiz yere öğrenmek istemiyorum.

Ben daha önce çağrı merkezlerinde çalıştım bilinen markalar dışında diğerleri dolandırıcı iyi şirketler de kolay kolay herkesi almıyor evden diye bir ilana 1000 kişi başvuruyor bence bilgisayardan çalışıp yapılacak işler sınırlı kodlama için herkesi almıyorlar sonuçta ben aylık harçlık niyetine de olsa YouTube'dan kazanıyorum

Ben daha önce çağrı merkezlerinde çalıştım bilinen markalar dışında diğerleri dolandırıcı iyi şirketler de kolay kolay herkesi almıyor evden diye bir ilana 1000 kişi başvuruyor bence bilgisayardan çalışıp yapılacak işler sınırlı kodlama için herkesi almıyorlar sonuçta ben aylık harçlık niyetine de olsa YouTube'dan kazanıyorum.

Nasıl kazanıyorsunuz ne videoları yapıyorsunuz parası ne kadar? İş öneriniz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı